Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinal ilyet a lany?
Sziasztok.
Probalom nagyon rovidre fogni a dolgot.
Egyutt eltem egy lannyal 3 evig. 2 gyerekunk szuletett.
Szerettuk egymast, illetve en meg most is. Hogy o szeret e, sajnos nem tudom.
Mig egyutt voltunk (bar voltak vitak, harc sokszor ) egesz jol megvoltunk, sok kozos szokas, sok kozos emlek.
Szetmentunk kb. 3 honapja, azota folyamatosan nem jovunk ki. Leginkabb azert, mert o facebookon beszelget fiukkal, es ez nekem nem jon be. Nem tetszik. Hiaba mondom neki, hasztalan. Viszont van olyan, amikor teljesen normalisan tudok vele szot erteni, letorli a facebookot, messengert, es ujra ketten beszelgetunk viberen.
Tervezzuk az eletunket, egesz komoly dolgokrol beszelgetunk.
Sot. Nagyon komolyakrol.
Szepeket mondunk egymasnak, oszintesegeket a multunkrol.
Igereteket teszunk egymasnak, talalkozunk, minden jo.
Aztan ha valamin osszekapunk, vagy valami balul sul el egybol setal vissza facebookra beszelgetni fiukkal. Legutobb azon kaptunk ossze, hogy elvesztettem az allasomat. Tudom, komoly gond, foleg a mai vilagban. De nem lehetett volna szepen, higgadtan megbeszelni? Hogy pl: oke, szivem, de kerlek talalj gyorsan masikat kerlek? Mert igy nem tudunk ujra egyutt elni? Vagy tenyleg barmi. Megvolt az incidens, 2 perc mulva ujra aktiv messengeren.
Szamomra erthetetlen, hogy ha 2 ember ilyen komolyan elbeszelget, igereteket tesznek egymasnak, akkor hogyan tud szetszakadni minden?
Azt erzem, miota nem elunk egyutt, nem tudom kezben tartani a kapcsolatot, minden szethullik 3 ev utan, es 2 gyerek melett. :(
Kedves valaszolo.
Igen, 3 honapja szetmentunk ez igaz, de folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, es beezelgettunk, talalkozgattunk.
Terveztuk a jovonket. Kerdezem en tolled, ha ugyanugy tervezitek a jovotoket, akkor miert ne zavarna, ha a hatam mogott massal irogat? Mig egyutt eltunk, o nem csinalt semmi ilyet, teljesen kicserelodott. Nem irtam oda, de nem egymas miatt mentunk szet, hanem mas okbol, amit nem szeretnek leirni.
Én is tervezem a jövőm egy nővel (nem lánnyal vagy csajjal) és mi össze fogunk költözni (nem szétmenni). Tervezünk gyereket a jövőben (nem először csinálunk gyereket és utána tervezzük a jövőt).
Érzed a különbséget?
Kérdésedre válaszolva: Azért ismerkedik pasikkal mert szétmentetek és teljesen joga van hozzá. Ha talál olyan pasit aki bevállalja a két gyerekkel abban a pillanatban végleg el fog hagyni. Ha nem talál addig meg jó vagy te is.
Kedves valaszolo! Igen, a lany helyett lehetett volna no. Elismerem.
Masodjara, a mi eletunk megvolt, minden ami kelett hozza. ( Haz, biztos anyagi hatter, bizalmi kapcsolat ) Ezert is lett meg a 2 gyermek. Mint irtam is, mi sem azert mentunk szet, mert akartunk.
De koszonom a valaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!