Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nálatok megmaradt a jó baráti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok megmaradt a jó baráti viszony a szakítás után? Ti beszélgettek az exetekkel? Hogyan sikerült megtartani a barátságotokat? Mennyi idő után lett megint baráti a viszonyotok?

Figyelt kérdés

2018. nov. 13. 09:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Kettővel a mai napot tartom a kapcsolatot, az első barátomnak ( ő 27 eves volt akkor én 23, másfél év párkapcsolat volt) már van 3 kislánya, néha átmegyek és babázok meg bébiszittelem őket amíg ő meg a felesége elmennek moziba vagy valahova. Az ő párja is tudja, hogy én ki vagyok, és az én párom is tudja, hogy kihez megyek. Nincs ebből gond.

A másikkal (ő 19 éves volt akkor én 17, fél évig próbálkoztunk egymással) meg a párom is jóban van, meg kéthavonta elmegyünk kettesben japán meg thai kaját enni mert a környezetünkben ezeket senki sem szereti :D

A többiek lekoptak, az egyiknek a menyasszonya megfenyegetett, hogy szálljak le a pasijáról, pedig csak köszöntem neki és a gyerekeiknek, mivel gyakran össze futunk, lévén, hogy szinte egy utcában lakunk :D

Akikkel tartom a kapcsolatot, velük valahogy sikerült értelmes emberi szinten maradni, és az évek alatt egy stabil baráti kapcsolatot kialakítani.

Sőt az egyikkel megbeszéltük, hogy még egyszer tuti nem választanánk magunknak olyan párt, mint amilyenek mi voltunk egymásnak.

N/28

2018. nov. 13. 14:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik exemmel megmaradt a jó viszony, az egyikkel mai napig barátok is vagyunk. Nálunk a családban ez a módi, én is ezt tanultam, hogy ha szakítunk nem utáljuk vagy ignoráljuk a másikat.

Persze van, akivel évek óta nem beszéltem, de ha meglátom megörülök neki, mint egy rég nem látott barátnak (mivel szerelmet nem érzek már) és élénken érdeklődünk egymás iránt.

Egyetlen egy exemet ignoráltam csak évekig, aki -Szerintem- megcsalt, ezért kiadtam az útját, mivel túl könnyen ment el, besértődtem rá...tehát az egómat bántotta. De mostanra már nem izgat, ha meglátnám simán elbeszélgetnék vele, mert mint ember nagyon jófej, party arc, csak párkapcsolat nem kell vele. :D

2018. nov. 13. 14:19
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

Soha nem váltam el haraggal egyik exemtől sem. Viszont azzal a nővel, aki már volt az ágyamban, egyikkel sem jó pofizok.

Miért pont ők kellenének barátnak??

2018. nov. 13. 19:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az első komoly kapcsolatommal a szakitás csúnya volt, de kb 2 év elteltével rendeztük a sérelmeket és megmaradt a beszélő viszony, bár nagyon felületesen. De a lényeg, hogy nincsenek tüskék már egyikünkben sem és tudunk semlegesen tekinteni egymásra.

Egy éve szakitottunk előző komoly kapcsolatommal, egyelőre őt nem tudom még hova tenni. Idővel remélem hasonlóképp alakul, mint az elsővel, amolyan felületes ismerősi viszonyt ki tudunk alakitani, talán.

Akik rövid ideig voltak velem, azok mind kikoptak. Egy alkalmi kapcsolatommal egész jóba maradtam, alkalomadtán, ha Pesten jár (külföldi), összefutunk egyet beszélgetni.

30N

2018. nov. 14. 12:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló képen vagyok ezzel, minek barátkozzak egy olyan személlyel, aki tegyük fel, összetörte a szívemet?

Persze ettől függetlenül úgy tartom, hogy mindenki hibás ha egy kapcsolat tönkre megy, de a legtöbbel sajnos csúnya vége lett.

Viszont jártam úgy, hogy az első nagy szerelmem idén megkeresett 3 és fél év után. Nem tudtam hova tenni, azt mondta, hogy hiányoztam neki kicsit, meg csak barátkozni akart. Viszont nála teljesen bennem maradtak a sérelmek, így nem voltam rá kíváncsi a továbbiakban.

Ha össze futok vele, nem is szól hozzám se.

2018. nov. 15. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!