Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után rossz viszony?

Egyik napról a másikra utáltam meg az exemet. Annyira csúnyán átvert, hogy olyan volt, akkor mintha egy rossz álomból ébrednék. Rá jöttem, hogy mekkora egy suttyó. Az a tipikus érzés volt, hogy "egész idő alatt be voltam rúgva, hogy ezzel a pasival voltam?"
Mostmár nem érzek iránta semmit, de még mindég nem állnék le vele dumálgatni csak úgy. Annyira pipa voltam kb egy évig rá, hogy az üzeneteire sem válaszoltam. Még azokban is csak a haragot szította, mert olyanokat írt, hogy: egyszer majd úgy is megbocsájtok, majd összejövünk még valamikor, ne csináljam már a hisztit. Képzelheted.
Minden nap megkérdeztem magamtól, hogy mi vonzott ebben az emberben?
2, Köszi!
Anno komolyan szeretted is, vagy "csak" együtt voltatok?

Mittudomén. xD
Nem is érdekel, ő volt az első és tudjuk, hogy az milyen szokott lenni. :D
Az elsők mindég selejtek: szerelmek, sütemények, prototípusok, satöbbi. :D
#2 #4 voltam. xD

Nekem van az egyik exem, akibe tényleg, őszintén szerelmes voltam, másfél évig jártunk, majd idővel elmúlt a szerelem, szakítottam. A szakítás relatíve békés volt, bár ő nagyon nem akart belenyugodni és még jó sokáig keresett, abban a reményben, hogy talán meggondoltam magam. De ez nagyon nem segített, inkább idegesíteni kezdett.
Akkor változtak negatívabbra az érzéseim (addig csak sajnáltam, meg bíztam benne, hogy lábra áll, jó élete lesz, stb), amikor már nagyjából egy éve szakítottunk, nem beszéltünk, ő engem letiltott, mintha egyébként olyan sokat írogattam volna neki, amikor egyszer csak derült égből rám ír, hogy adjak pénzt. És mikor mondtam, hogy nem adok, akkor jött a fröcsögés. Minősíthetetlen dolgokat vágott a fejemhez, megvádolt mindenfélével, hogy biztos megcsaltam, meg azért hagytam el, mert nincs pénze, kocsija, mittudomén, tehát akármelyik itteni gyakoris srác lehetett volna :D Na, akkor ment ez 2-3 napig, és valahogy sikerült nem is gyűlölnöm, de teljes egészében megvetnem. És igen, én sem értem, hogy mégis, miért voltam én vele, ha valójában ilyen? Na, hát gondolom a rózsaszín függöny az, ami eltakarta ezt. Pedig egyébként a szakítást is próbáltam finoman, a lehetőségekhez mérten kevésbé fájdalmasan megoldani, sokszor találkoztam vele, amikor kérte, milliószor átbeszéltük az egészet, akkor őszintén sajnáltam. Gondolom, ő maga meg inkább gyűlöletet érez, a legutóbbi beszélgetésünk alapján legalábbis.
Bennem a megvetés viszont továbbra is megvan. Ez nem tudott elmúlni.
7, Köszi!
Úgy tűnik a lila köd és a félreismerés a leggyakoribb magyarázat. Lila köd már nekem is volt, de szerencsére eddig egy kapcsolatomban sem volt ilyen durva félreismerés. Lehet szerencsém volt, vagy jól választottam. :)

Nálunk az van hogy egymást oltogatjuk, vagy néha megtalál a hülyeségeivel amiben elkezdi magyarázni, amiben tagad mindent ami volt jó dolog, meg hogy ebbe abba változzak meg, meg szokjak le a maszturbálásról ( :'D ) De én meg csak röhögök az egészen, és már csak a vicc kedvéért nem bírom ki hogy ne küldjem el a fenébe XD
De már nem érzünk egymás iránt semmit, vagy ami volt az a múlt, vagy ahogy többen is írták szétfoszlott a rózsaszín köd és ennyi.

Én igazság szerint veled értek egyet kérdező.
Azokkal az exeimmel, akikkel rossz a kapcsolat általában az volt, hogy nem ismertük meg eléggé egymást. Vgay legalábbis, én őket biztosan nem. Aztán ment a megcsalás a hátam mögött, és hasonló szépségek, amik után azt hiszem érthető, hogy nem gondolok rájuk szívesen, vagy nem szeretnék találkozni velük. Gyűlölni mondjuk őket sem gyűlölöm, csak kerülöm, mert nincs miről beszélni.
Viszont azokkal, akikkel értelmesen kommunikáltunk, még ha maga a kapcsolat zátonyra is futott, jó viszonyban vagyunk.
Egy illető van csak, akivel nem tudok már gyakran beszélgetni, mert túlzottan kötődöm hozzá, és zavar, ahogy velem viselkedik. Konkrétan flörtöl velem, annak ellenére, hogy barátnője van, és nekem is van párom, illetve olyan megjegyzéseket tesz, amikre én nem vagyok kíváncsi. De ezt vele is megbeszéltem, ő azt mondta, mindenkivel így beszél, aki fontos számára, ezen nem fog változtatni. Én elmagyaráztam, hogy erre nem vagyok vevő, és megkértem, hogy ne nagyon beszélgessünk mostantól. Pár havonta, egy helloszia, mi van veled, és kész. Szóval, itt sem rossz viszony van, nem haragszunk egymásra, csak én egyszerűen nem tudom tolerálni a viselkedését, és tiszteletlenségnek érezném az ő és az én párommal szemben is. A felesleges konfliktusokat pedig kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!