Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nálatok megmaradt a jó baráti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok megmaradt a jó baráti viszony a szakítás után? Ti beszélgettek az exetekkel? Hogyan sikerült megtartani a barátságotokat? Mennyi idő után lett megint baráti a viszonyotok?

Figyelt kérdés

2018. nov. 13. 09:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem maradt meg semmilyen viszony az exemmel.És sztem ez a normális. Tudom, hogy sokan gondolják másképp... Nincs vita a jelenlegi párommal miatta, nem kell magyarázkodni és amúgy sem érdekel, hogy az ex szerelmem éppen milyen nővel hancurozik. Ezt beszélje meg a tényleges haverjával én nem ez vagyok és nem is voltam..
2018. nov. 13. 10:06
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Ex, akkor max egy kimért köszönés. Nincs miről tárgyalni velük. Egy volt aki próbálta erőltetni, de az is csak arra volt jó, szakitás után is dugtunk még párszor.
2018. nov. 13. 10:15
 3/15 anonim ***** válasza:
72%

Egyik exemmel sem maradtam kapcsolatban, de nem rajtam múlt.

Az elsővel kellett volna, mert egy szakkönyvet kaptam tőle kölcsön, aztán mikor már nem volt aktuális a sulihoz, és vissza akartam adni, egyszerűen nem reagált a megkeresésemre, így az anyját kerestem fel, hogy visszajuttassam a könyvet. Pedig amúgy ő hagyott el nagyon csúnyán, szóval nem is értem a viselkedését, nekem kellett volna elzárkóznom, de könyvet nem tartok meg, mert én is szeretem visszakapni, ha kölcsön adom.

A másodiknál rossz időszakban hagyott el az ex, és nagyon magam alatt voltam amúgy is, és még jött ez is, emiatt próbáltam valamit megtartani, de ez úgy jöhetett le, hogy túlságosan teperek, hátha vissza lehetne csinálni, és akkor mondjuk én is ezt éreztem, mert én küzdeni akartam kettőnkért és kiállni érte (szemetül viselkedtek vele a szüleim), ő nem akarta, utólag visszatekintve csak az volt bennem, hogy teljesen magamra maradtam, barátok nélkül, olyan szülőkkel, akik nem értették meg, hogy felnőttem (22 éves voltam), és állandó volt a konfliktus.

2018. nov. 13. 10:33
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Igen, van egy közös lànyunk.

Akkor hozza-viszi a lànyunkat amikor akarja, teljesen normàlis beszélőviszonyban maradtunk.

2018. nov. 13. 10:35
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Én sokáig voltam jóban az exemmel. Ehhez szerintem az kell, hogy mindkét fél be tudja látni, hogy nem működött a kapcsolat, jobb így és nincs bennük harag a másik fél iránt. Nálunk engem hagyott el az exem és bár eléggé megbántott nagyon hamar rájöttem, hogy én sem voltam boldog a kapcsolatban és jobb, hogy vége. Nekünk közte eltelt másfél év csak utána keresett fel az exem, hogy mi újság. Nálunk szerencsére nem volt gond utána se azzal mondjuk, hogy bármelyikünk többet is akart volna, szóval mi őszintén tudtunk barátok lenni.
2018. nov. 13. 10:59
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Csak az egyikkel vagyok jóban, de csak azért mert rengeteget segítettünk egymásnak akkoriban. Szóval rengeteg fordulópontot éltünk meg együtt.

Havonta összefutunk vagy felhívjuk egymást :) Nem mondanám h szoros a viszony, de tudunk arról h a másik mit csinál. 4 hónappal szakítás után alakult ki ez a forgatókönyv

2018. nov. 13. 11:23
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
En szerettem volna, ha megmaradunk baratoknak, de belatom, hogy nem kivitelezheto
2018. nov. 13. 11:25
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem váltam el haraggal exektől, de egy pár soros Facebook üzenet váltáson kívül szinte sose beszélünk. Egyszerűen már nem nagyon lehet úgy. Nem kívánok nekik semmi rosszat, tőlem legyenek boldogok, csak nem tudok velük már úgy beszélgetni.
2018. nov. 13. 11:26
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nincs baráti viszony köztünk és soha nem is lesz. Gyerekekkel kapcsolatos dolgokat viszont normálisan lekommunikáljuk, megoldjuk, hiszen ők fontosak. Ha gyerekek nem lennének, nem lenne semmilyen kommunikáció köztünk...
2018. nov. 13. 11:59
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Párként borzalmasak voltunk, de ettől még emberileg, haverilag bírjuk egymást. Elég sokat beszélünk online, bár inkább semleges témákról (tanulás, munka, hobbi, stb), és mivel közös a baráti társaságunk, találkozni is szoktunk.

Nem tudom, hogy "sikerült megtartani" a barátságot, nekem inkább az fura, hogy sokaknak hogy sikerül elcseszni egy jó viszonyt egy szakítással. :D

(Másik exemmel is jó a kapcsolatom, csak ő külföldön él, nem mondanám barátinak a viszonyt, de pl ünnepeken felköszöntjük egymást, és beszélgetünk egy kicsit.)

Szakítás után volt 1-2 hónap távolságtartás, utána minden rendben, azóta teljesen jó haverok vagyunk.

Mondjuk nálunk nem volt csúnya a szakítás se, egyszerűen nem tudtunk együttműködni, mások voltak a terveink, a rózsaszín köd meg elmúlt.

2018. nov. 13. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!