Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "nagy ő"-t akarom elengedni? Hogyan?
F/17
Kb. 1.5 évet szenvedek már ebbe a szerelembe. Most jott el az idő, hogy véget érjen ez az egész. Másodszorra akartam vele megpróbálni, de ő neki mint ha csak egy pótlék lennék vagy nem tudom. Mások is azt mondják, hogy qr va meg kihasznalja az erzeseid. En is kihasznaltatva éreztem magam. Beetetett a szarságaival. Viszonzatlanul szeretem, ugy erzem.
De egyszerűen nem akar vége lenni ennek a dolognak. Nem telt el olyan nap, hogy ne jutott volna eszembe, de ez teljesen ingadozó, valamikor csak egyszer eszembe jutt és jaj b@ szki, valamikor meg egésznap itthon depressziózok.
Számomra annyira tökéletes volt, egy olyan lány akibe külsőleg nem tudtam belekötni, de belsőleg meg nem tudom. Mintha azt nem ismerném. Nem engedte megismerni, vagy én nem tudom.
Mindig hittem benne, hogy ez változni fog és a végén olyan lesz a kettőnk kapcsolata mint a "mesékben".
El akarom felejteni végleg. Fogalmam sincs hogy. Attól félek, hogy tényleg ő volt az igazi és ezután már csak magányosan fogok megdögleni.
Visszautat már nem látok, 3 hete letiltottam mindenhonnan.
Talán ha ő keresne fel, de az max csak akkor történne, hogyha komoly gondolta anno és nem csak pótlék voltam neki nem?
Mit csináljak?
Ez a hajó már elment!
(És örülnöd kéne neki, mert ugyanerre a megállapításra juthattál volna 10, 20 vagy 30 év után is, de neked sikerült pontot tenned a kapcsolat végére, de ez még csak a lezárás kezdete.)
Most jönnek még igazán a nehézségek: A felejtés!
Tanmese: Ha az éhes ember nem eszik, mert a kedvenc kajáját félretolta, akkor az csak egyre éhesebb lesz. Ennie kell valami mást, mert az éhség magától nem fog megszűnni, sőt jól kell laknia, hogy a régi kedvenc kajájára rá se tudjon többe nézni...
Hagyd! Ne jelölgess te már semmit ezzel a csajjal. Ennek csak örök rabszolgája lennél.
Viszont kellenek másik csajok, több is... És meglátod csökkenni fog a hiánya ennek a boszorkánynak.
Kerüld a közvetlen kontaktust vele, mert nagyon megfog gyötörni. Az ilyen csaj rengeteg srácot megvezet, mivel érzi a hatalmát felettük...
Ne azon agyalj, hogy eddig mit csináltál jól vagy rosszul, hanem azon gondolkozz, hogy minél előbb új csajok legyenek az életedbe.
(Úgyis valami hasonló típus mellett fogsz kikötni, de hát az élet már csak ilyen kegyetlenül és gyötrelmesen izgalmas)...
Eddig eletembe 2szer voltam szerelmes. Beleertve ezt is. Es mind a ketto egy szar lett. Viszonzatlanul szerettem ok meg beetettek.
De nem szeretnek ugy elni hogy csak azert jovok ossze valakivel meg azert hazasodok ossze meg azert csinalom vele gyereket mert ez az elet rendje es nem akarok egyedül tovabb lenni. Szeretnek gyerekeket meg csaladot. Csak nem akarok egy olyan lanyt aki csak azert van mert az igazit elutotte egy vonat 2 eve es mas nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!