Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hülyeség lenne újrakezdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség lenne újrakezdeni?

Figyelt kérdés
2 évig voltunk együtt, nagyon harmonikus volt a kapcsolatunk, szinte mindenről ugyanúgy gondolkodtunk, volt közös érdeklődési körünk, barátaink, sosem veszekedtünk, tökéletes volt minden, talán túlságosan is. Úgy éreztem unom ezt a kapcsolatot, már nem éreztem szerelmet, izgalmat, zavart hogy úgy élünk mint a 20 éves házasok. Szakítottunk, amivel tudom hogy nagyon megbántottam. Ez történt 2 hónapja, azóta tartjuk a kapcsolatot egymással, rendszeresen beszélgetünk, néha találkozunk is, és egyre jobban hiányzik. Érdemes lenne újrakezdeni? Szerintem ő is hajlana rá, bár nem mondja ki. Megérhet egy próbát a dolog? Vagy felmelegítve csak a töltött káposzta jó?
2018. nov. 2. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:

"Úgy éreztem unom ezt a kapcsolatot, már nem éreztem szerelmet, izgalmat, zavart hogy úgy élünk mint a 20 éves házasok."

Miből gondolod, hogy pár hónapon belül nem jönne benned elő ugyanez?

2018. nov. 2. 15:29
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha belátod hogy a szerelem nem tart örökké, és megelégedsz a szeretettel, akkor megéri újrakezdeni. Egyéb esetben nem!
2018. nov. 2. 15:33
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Egyetértek az utolsóval. Szerintem ma sok nő elfelejti, hogy nincs örökké tartó szerelem. És sokan ezért hagyják ott az aktuális párjukat, mert szerelem nélkül unalmasnak érzik a kapcsolatukat. Ezért mennek sokan máshoz.

Ha tényleg tudsz hozzá szerelem nélkül is kötődni, mint a normális párkapcsolatban élők, vagy nem, de akkor tényleg hagyd a francba.

2018. nov. 2. 15:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor úgy éreztem hogy izgalomra vágyom, még fiatal vagyok, hogy szerelem nélkül éljem le az életem hátralévő részét, de ahogy szakítottunk, rájöttem hogy hiányzik, és az még rosszabb ha nélküle kell elképzelnem a jövőm. Egy próbát még úgy érzem megér a dolog, ha ő is nyitott rá. Csak azt nem tudom hogy kezdeményezzek most már nála.
2018. nov. 2. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre jól gondold meg, ne szórakozz szerencsétlennel......és ha most kibékültök, aztán fél év múlva megint unatkozni kezdesz?
2018. nov. 2. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Újra és újra meg fogod unni.....egy kis szünet aztán megint jó a bevált rendszer, majd megint unalmas....
2018. nov. 2. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 5 éve vagyok együtt a párommal így mint te. Hasonló gondolkodásmód, érdeklődés, személyiség... ennek ellenére már vagy 2 éve lapos a kapcsolatunk. Próbáltam szakítani de visszasírta magát. Most még együtt vagyunk... talán a megszokaás vagy nemtudom. Sajnos azonban semmi sem lett jobb és előbb utóbb úgyis vége lesz érzem...

Tehát minden rendben lenne, mégsem szeretem már. Attól félek, hogy a kövi kapcsolatom is így végzi majd, mert a szerelem elmúlik idővel.

Ugyanakkor csodálattal hallok, olvasok olyakat akik állítják, hogy pl. 7-10+ év múlva is ugyanúgy szerelmesek a párjukba. Ezekszerint mégsem normális az, hogy ellaposodjon egy kapcsolat és elmúljon a szerelem?

Számodra azt tanácsolom, hogy hagyjad. Jobb nem lesz már csak rosszabb. A helyedben hanyagolnám még a baráti kapcsolattartást is. Tudom nehéz, mert úgy mint emberrel nincs bajod... de a te meg az ő érdekében is talán ez lenne a legjobb.

2018. nov. 2. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Sztem ugyan ezt ÉREZNÉD mint az elején. Am meg ha fontos és szereted még akkor üljenek le és beszéljétek meg hogy min kellene változtatnak.
2018. nov. 2. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!