Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség lenne szakítani?
Ennek alkoholizmus és drogfüggőség a vége. Tapasztalatból mondom, én is így kezdtem, majd egyre több pia egyedül is aztán mire észbe kaptam totál függő voltam. 10 éve semmit nem iszom, de ez 10 emberből egynek sikerül.
Szóval nem kellene vele végigjárni ezt az utat mert maga a pokol lesz.
Szerintem tegy ugy, ahogy jonak erzed.
Nem feltetlen alkesz az, aki hetente osszeul a barataival inni.
Lany letemre en is ezt teszem, ha szegyen,ha nem. Inkabb most, mint 35 evesen gyerek mellett.
Nem azt mondom , hogy minden hetvegen vedelek. Van , hogy csak egy somersbi vagy egy pohar lesz a dologbol, van,hogy rendesen becsiccsentek. De ez nem jelenti azt, hogy mindig minden pillanatban az alkohol korul forognak a gondolataim.
Szerintem o is csak tarsasagi ivo, beszeld ezt meg vele, mielott dontesz.
Köszönöm az összes eddigi választ! Mindenkit felpontoztam :)
Kedves 4. válaszoló: a problémám az, hogy egyrészt ő sokkal többet iszik, mint te, amikor elmegy kocsmázni (legalábbis azok alapján, amiket mesélt), ráadásul nem is csak hétvégénként megy el, legutóbb például tegnap előtt volt inni. Másrészt pedig a füvezés is ott van, és bár azt ritkábban csinálja, és szerintem nem függő (még legalábbis), nekem nagyon, de nagyon fura, hogy mindezt egy olyan csajjal csinálta, akibe nem olyan rég még bele volt zúgva. Nem vagyok féltékenykedős típus, de ez azért sok nekem.
szerintem tök mindegy most ebből a szempontból, hogy ő alkoholista lesz-e vagy sem.
téged valami nagyon zavar, vagyis több dolog nagyon zavar már a kapcsolat elején.
jobb lesz lezárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!