Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is hülyeség emiatt szakítani?
nem
ha ez nálad kizáró tényező akkor nem
más kérdés h nem kérdezted meg miért dohányzik ....
ez viszont párkapcsolati dolog
Hát ha ennyire zavar érthető és a kapcsolat mindig áldozatokkal jár.. Szóval nincs olyan, hogy 2 ember egymásnak született valami bibi mindig van és össze csiszolódnak ha nem akar csiszolódni jön a szelektálás =)
Én megértem a problémád de ha tényleg szeret leteszi ha nem hajlandó akkor nincs miről beszélni szerintem aki nagyon régóta dohányzik az is le tudja tenni ilyen biorezonanciás biz-bazzal meg ott az elektromos cigi is szóval itt már csak az akarat erő a kérdés
De az meg nincs meg...
31 éves férfiként azt kell mondanom, hogy ha a másik fél felvesz valami olyan tulajdonságot, ami a kezdetekkor "nem volt a csomagban", akkor neked jogod és lehetőséged van eldönteni, hogy ezt az új dolgot mennyire tolárolod.
Rohadtul nem működik az, hogy most már mi örökre együtt vagyunk, akkor is, ha én mától nem fürdök, ha mától elkezdelek verni, ha mától elkezdem eljátszani a közös pénzt stb. Aki ilyen új tulajdonságot akar behozni a játékba, annak számolnia kell azzal, hogy a másik ember cserébe nem köteles ezt tűrni.
Szerintem neked rohadtul jogod és okod van kiakadni, mert a barátod egy gusztustalan, veszélyes és drága tulajdonságot szerzett magának, nyilván valamiféle csoportos megfelelési kényszerből (valaki mások, haverok, stb miatt), tehát egy gyenge jellem, aki emiatt leszokni se fog tudni, ha igazán rászokik.
Szerintem ezt így ahogy van mondd el neki, csomagolj össze és lépj le. Nem kell fenyegetni már, mert megtetted, és ha nem lépsz le, akkor azt fogja hinni (és okkal), hogy csak a szád jár.
Látnia kell, hogy komolyan gondoltad, de ehhez az kell, hogy komolyan is gondold.
Uhf, teljesen átérzem a helyzeted. Antidohányos vagyok, a párom pedig napi 1 doboz cigit tuti elszív. Már egy éve együtt vagyunk, kénytelen voltam hozzászokni, bár én dohányosként ismertem meg...
Amúgy megfogadtam én is, hogy sohasem jövök össze olyannal, aki cigizik, de így hozta a sors, így kénytelen vagyok elfogadni, mert szeretem. Őszintén szólva ha lehetne egy aranyhal, amitől hármat kívánhatnék, az egyik biztosan az lenne, hogy ne cigizzen.
" Nálunk is ez van de engem nem zavar ha dohányzik. Szerintem nincs jogom megmondani neki mit tehet és mit nem. Felnőtt ember az egészsége is magára tartozik. Nem a tulajdonunk. Ennyi erővel akkor azzal se jöjjünk össze aki egészségtelenül táplálkozik vagy veszélyes munkakörben dolgozik esetleg motorozik mert megeshet hogy őkk is betegen vagy sehogy nem élnek sokáig."
Félreérted a dolgokat. Nem arról van szó, hogy megteheti-e vagy sem, és hogy bárki meg akarna tiltani bármit. De ugyanakkor a kérdező nem kötelezhető arra, hogy olyannal járjon, aki számára undorítóvá vált. Ha a te párod hirtelen mondjuk elkezdené hanyagolni a fogmosást, állandóan büdös lenne a szája, te is azt mondanád, hogy ez sok. Nem kötelezheted, hogy mosson fogat, az ő egészsége, felnőtt ember, stb. De te se vagy köteles egy életen át szagolni, mi több, csókolni, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!