Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha már nem akarok élni se tovább?
Tisztelt Kérdező!
Hány éves vagy? Melyik nemhez tartozol?
Krízis lelkisegély (0-24) INGYEN HÍVHATÓ: 116-123
Pszichiáter. Azonnal.
Vagy ha van az iskolátokban pszichológus, akkor első körben hozzá menni.
1-es válaszoló vagyok.
Gyakoroltál Életedben Valamilyen Vallást? Kértél valaha lelki vezetést felszentelt paptól, esetleg lelkésztől?
(Javasolnám szívesen a Római Katolikus, a Görög Katolikus Egyházat - vagy a protestáns vonalat - Evangélikus esetleg Református Egyház.)
Ui: a felsoroltak Történelmi Jelentőségű Egyházak. Rengeteg ismerkedési lehetőség van másokkal - közösségekbe, hittan csoportokba tartozni...
helyesbítés: jobb, ha NEM ajánlgatsz neki egyházakat
Találkoztam én már olyan hittan tanárnővel, aki azért került pszichiátriára, mert kicsinálta a gyülekezet, amelyiknek a tagja volt.
Kedves Kérdező!
Remélem, egy icipicit jobban érzed már magad - a válaszok olvasgatása elterelte a figyelmedet más irányba.
Szeretettel javasolnám, hogy kezdj valamilyen hobbi után nézni (ha anyagilag megteheted persze!)
Ui: Hátha kikapcsol a monoton egyhangúságból... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!