Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálja?
Figyelt kérdés
A férjem sosem volt jó apa, mindig űzte, zavarta maga mellől a gyereket. Mindig idegesített őt. Most meg úgy tesz, mintha a világ legjobb apukája lenne. Szerintem csak a nő miatt csinálja, hogy megmutassa neki.
Bár 3 hétig eszébe sem jutott a gyerek.
Most meg befolyásolni próbálja a gyereket azzal, hogy a csaj vett neki ezt azt.
Nekem ez nem tetszik, valami gyanús.
Lehetőleg Trollok, megmondók kíméljenek. Csak normális válaszok érdekelnek.
Köszönöm!
2018. okt. 21. 22:56
1/5 anonim válasza:
Valszeg a csajnak imponál, hogy van -e cuki gyereke, és ez ösztönzi, (tán farka) hogy többet foglalkozzon a gyerekével. Meg mert neki is meg akarja mutatni a pasi, így látszatra/kirakatba/valóságosan, hogy tényleg ilyenre változott---, hogy ő milyen gondoskodó apuka; vagy pedig a csaj, a szeretője tényleg kihozza belőle a legjobbat. Szal tetszeni, tetszelegni akar a csajnak, meg akarja mutatni, hogy ő milyen egy édi apuka; hogy mennyit foglalkozik a gyerekével. Elvinni valszeg nem akarja a gyereketeket tőled egy másik házba; hamar le is bukhatna akár; de mondjuk ha otthon is törődne vele. (Amúgy remélem, jól értelmezem a kérdést, mert nekem nem teljesen tiszta, hogy most akkor egy szeretőről, egy testvérről, egy kollégáról van szó; esetleg még csak próbál a férjed közeledni felé és becserkészni, mert igazából vele lenne már; vagy nem komolyra, csak úgy kívánja esetleg szexuálisan, és akkor időnként jó lenne "játékra", egy kis kiegészítés a feleségével levések között? Vagy valami üzleti fél a nő?
2/5 anonim válasza:
*hogy üzleti félnek akarná megnyerni a bizalmát,esetleg; de szerintem valszeg nem üzleti fél.
3/5 A kérdező kommentje:
Elhagyott minket a nőért, tehát vele él.
2018. okt. 21. 23:23
4/5 anonim válasza:
Lehetséges, hogy azt szeretné, hogy átvinné magukhoz is a gyereket; nem feltétlenül tartósan, mert igazából belül mélyen lehet azt hinné, hogy lábatlankodna; vagy pl ez a mostani nő is lehet, hogy szeretne vele gyereket, és akkor neki akarja bizonyítani, hogy milyen egy törődő ember; hogy a csaj nuyogodtan lehorgonyozhat mellette ilyen szándékokkal is, hogy gyereket akar. Mert őérte még lehet, hogy egy újabb gyereket is bevállalna, és igyekezne minél jobb apja lenni, a csja kedvéért. Amúgy lehet az is, hogy a csajon csak az újdonság varázsa van, de nemtom. Talán valszeg nagyon meg akarja nyerni, úgyhogy hosszú távra tervez vele,én úgy gondolom, nekem eddig amiket irtál, eddig ez jön le,.
5/5 anonim válasza:
Szerintem így enyhítenek a lelkiismeretükön mindketten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!