Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani akarok de nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akarok de nem tudom hogyan?

Figyelt kérdés

Már több mint éve együtt vagyunk, az utóbbi időben viszont nagyon megromlott a kapcsolatunk és úgy érzem nekem már nincs erőm rendbe hozni a dolgokat. Annyi minden történt már és én belefáradtam. Be vallom kicsit azt érzem hogy eltávolodtam tőle és szeretnék új életet kezdeni, nélküle, viszont nem tudom lerázni.

Nem akarom elmondani neki részemről ez meghalt és elmult a varázs, legalább is jelenleg ezt érzem. Nem akarom ezzel bántani sem vádolni azzal hogy sosem figyelt rám, de egyre gyakrabban bánik velem undorítóan és nem tudom folytatni. Változni nem fog.

Hogy szakítsak?

21/L

( ő 25)

2018. okt. 21. 17:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Több mint 2 éve
2018. okt. 21. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Szépen elmondod neki, amit érzel és elköszönsz tőle.
2018. okt. 21. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Megbeszélsz vele egy találkozót,de úgy,hogy semmilyen szivecskéket meg egyéb dolgokat sem küldesz neki,ha eddig küldtél is. Taliztok,elmondod neki,hogy mit érzel, őszintén de nyugodt hangnemben. Nem kell őt okolni, hanem azt mond el,hogy te mire vágysz egy kapcsolatban, és,hogy akkor érzed jól magad,ha ezek megvannak. De mivel ezek nincsenek/ már nincsenek, ezért úgy érzed,hogy elhidegültél tőle, és barátságosan szeretnéd lezárni a kettőtök kapcsolatát. Köszönd meg,amit eddig érted tett, a szép pillanatokat becsüld meg, kívánj neki további sikereket...

Én is ugyan így szakítottam az előző párommal, barátságosan, sőt még utoljára meg is öleltük egymást,ezzel jelezvén,hogy továbbra is tiszteljük egymást,és hogy nincs harag.

20/L

2018. okt. 21. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Szimplán elmondod neki, azt ennyi, nem kell ezt túlspilázni, az egyenes beszéd a legkorrektebb, minden más csak fölösleges idő és energiapocsékolás mindkettőtök életéből. 😎
2018. okt. 21. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Pedig el kell mondamod,hogy részedről meghalt a dolog.Ìgy korrekt.

De az ìrásodból úgy tűnik,hogy még szereted,két év pedig már valami.

Talán ha felhìvod a figyelmét a problémákra változtat.

Néha az ember mást se szeretne csak egy második esélyt...

2018. okt. 21. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!