Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A megcsaló fél miért nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsaló fél miért nem tud egy hang nélkül továbbálni, miért bántja a megcsaltat ahogy csak tudja?

Figyelt kérdés

Első exem nem elég hogy megcsal, de elkezd le is járatni, beszól.

Addig én ugye rozsaszin ködös vak szerelemben éltem, lesokkolt a megcsalás, szakítás.

Azt nem értem, hogy akkor miért neki áll feljebb és hord le még pont ő engem, és még nekem is ocsmányságokat mond hogy még jobban megbántson.

Valaki elmagyarázná ennek az okát?

És ha ez nem elég, a mult ismétli önmagát

Megint szerelmesen mélázok naponta, elvagyok a 2.barátommal, mire ő elkezd heccelni pl ha nem költözöm hozzá, kidob (mert persze egy összeköltözés szerinte igy néz ki hogy a fenyegetésre én másnap rohanok is bőrönddel), nagynehezen tisztáztuk hogy engem a magatartása pont ellenkezőleg motivál folyamatosan szakitással zsarol, igy nem megyek sehova plane hogy kétes üzeneteket is futtat más lányokkal, igy én kezdtem is feladni hogy szerintem én tőle nem várhatok semmit, erre direkt bevágja hogy becsajozott, es ez még haggyán is hogy oké akkor szimplán szakitanánk, de nem. Ő is kezdi mint az első hogy engem kezd okolni mert én nem költöztem hozzá, hogypedig ő velem akart élni (pont most bizonyitotta a megcsalással a "hót" ellenkezőjét, de az neki nem tűnik fel)es szemét üzeneteket irogat nekem, ő is lejárat mindenkinek, még neki áll feljebb, ő utál és ő a dühös. Az akinek pont hogy inkább csendben kéne maradnia.

Valaki érti ezt?

Ha visszaszolok es nem hagyom magam, akkor is csak fujja a magáét.

Hogyan védjem meg magam az ilyen támadásoktól? Oké hogy tiltottam stb, de lehord, pletykál.

2018. okt. 16. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Áldozat tipús vagy..
2018. okt. 16. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Emelkedj felül rajtuk. Ha pletykál, akkor mi van? Magát minősíti vele. Aki ismer tudja, hogy nem igaz, aki meg elhiszi rólad, az meg annyit is ér. Bizonyítsd be neki, hogy ebben a kapcsolatban te vagy a felnőtt és érett és ne foglalkozz vele.
2018. okt. 16. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki ezt a fazont, mit keresel egy ilyen mellett egyáltalán. Az első nyikkanására kellett volna venni a kalapod. Mi az, hogy zsarolni próbál?? Ezt miért nem kérted ki magadnak azonnal?
2018. okt. 16. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért van ez, mert borzalmasan rosszul választol párt magadnak. Próbálj kicsit tudatosabb lenni, igényeket formálni, mit vársz el (pl: hogyan bánjon veled, hogyan kezelje a konfliktust, kizáró-0 toleranciás tényező: fenyegetés, zsarolás). Ha ezek nem teljesülnek, megköszönöd a rád áldozott idejét, de nem egymást keresitek. És tartod is magad ehhez, hiába szexi, meg jó az ágyban, meg szereted, meg minden ilyesmi, amit ilyenkor a hozzád hasonló lányok szoktak mondogatni.
2018. okt. 16. 17:38
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez is pont provokálja amugy őket, hogy általában én ilyenkor szimplán lapozok tovább. Azaz megcsalt, szakítottunk, megint megjártam, ez van, nem picsigok, nem vitatkozok, egyszerűen nem keresem, nem írok, de külön felkeresnek megbántani, forrongnak a dühtől gyűlölettől, én meg csak pislogok hogy voltaképp nekem kéne utálnom es forrongnom és nem forditva.

Mit jelent hogy áldozat tipus vagyok? Nem kéne szeretnem a másikat önfeledten vakon?

2018. okt. 16. 17:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Elég nagy így is a szűrőm amúgy. Szökőévente ha van barátom mert nem állok mindenkivel szóba.

De akkor még több lesz az elvárás.

Nem hiányoznak a jellemtelenek akik csak más ágyába tudnak ugrani de mást felmutatni nem megy.

2018. okt. 16. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert azt hiszi, ha téged bánt, ócsárol azzal a saját tettének a súlya jóval kevesebb lesz.A megcsalók szinte mindig a másikat okolják a saját jellemtelen viselkedésük miatt.Ja, mintha te parancsoltál volna rájuk, hogy másokkal is keféljenek.....ők nem hibásak egyáltalán semmiben.Ez szent meggyőződés náluk.
2018. okt. 16. 18:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor nagyon rossz szempontok szerint vagy valogatós. Azert ha egymas után ilyen nyomorultakba futsz bele, az mar árulkodó, hogy veled is gond van. Miért ezek vonzanak? Miért ragaszkodsz hozzájuk?

Már bocs, de a zsarolos résznél eleve ott kellett volna hagynod. Normális nő ezt tette volna. És tuti volt más zakija is.

2018. okt. 16. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!