Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapokkal ezelőtt szakítottam az exemmel, miért bántja, hogy boldog vagyok mással?
Figyelt kérdés
Próbálja azt a látszatot kelteni, mintha ő dobott volna engem, és nem fordítva. Nem mintha ez lenne a lényeg, de neki ezek szerint fontos. Időközben tovább léptem és boldog vagyok valaki mással, viszont ez nagyon zavarja az exemet, mocskolódik, pedig legutóbb azt mondta, hogy nem érdekli a kapcsolat-téma, tanulni fog, építgeti karrierjét. Mégis hónapokkal később így viselkedik.2017. aug. 30. 11:57
1/9 anonim válasza:
És mi a fsznak foglalkozol te ezzel?
2/9 anonim válasza:
Na vajon miért? Mert b@ssza a csőrét, hogy nem vele vagy boldog. Ez annyira egyértelmű, hogy magad is rájöhettél volna.
3/9 anonim válasza:
"Miért bántja, hogy boldog vagyok mással?"
.
Ha téged lepattintana a párod, és azt látnád, hogy mással sokkal boldogabb, te hogy éreznéd magad?
4/9 A kérdező kommentje:
Mert nem értem, meg tartok attól, hogy később nagyobb hülyeségekkel próbál ártani nekem.
2017. aug. 30. 12:00
5/9 A kérdező kommentje:
Ezt a részt értem. De ő mondta, hogy szerinte is így lesz a legjobb, meg legyek boldog, ha kell, akkor mással. Tudtam, hogy ez nem 100%-ban őszinte tőle, de gondoltam, idővel belenyugszik, megérti, hogy neki sem lenne jó, ha folytatnánk. Velem is történt ilyen, hogy szakítottak velem, fájt, de nem mocskolódtam, pláne nem terjesztettem kamu sztorikat. Elfogadtam a tényt és megemésztettem.
2017. aug. 30. 12:03
6/9 anonim válasza:
Érzem, hogy nem az eszedért volt veled, azért...:D
7/9 D. Brasco válasza:
Hany evesek vagytok?mert ez a tini parkapcsolatok topicba is gyenge lenne......
8/9 anonim válasza:
A miértet kitalálhattad volna magad is, de az előttem szólók megválaszolták. Viszont nem értem miért foglalkozol vele, egyáltalán miért vagy még bármilyen kapcsolatban vele, ahol lehetősége van mocskolódni? Szakíts meg vele minden kapcsolatot és felejtsd el végleg, ha most boldog vagy...
9/9 anonim válasza:
Bántja, az én exemet is bántotta. Mikor szakítottam vele, normális volt, amikor megtudta, hogy boldog vagyok, zaklatni kezdett, és undorítóan viselkedni. Megszakítottam vele minden kapcsolatot, ezt javaslom neked is.
Neki ennyi esze van. Vagy az önérzete sérült, vagy ennyire rosszindulatú, ki tudja. A lényeg, hogy ne hagyd, hogy belerondítson a boldogságodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!