Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításkor meg kell indokolni annak okát?
Nem kell megindokolni, de megkönnyíted mindkettőtök életét, ha megteszed.
32/f
persze olyan, mint amikor munkában mond fel az ember :D
sokan inkább valami mást mondanak, vagy ködösítenek, minthogy elmondják az okot, vagy alapból gyávák kimondani, vagy "nem akarnak a másiknak fájdalmat okozni", de ha valakinek komolyabb hibája van jobb arra rávilágítani, még ha ez meg is töri az egoját
persze a "kicsi a melle" "meghízott" "kopaszodik"...dolgokat jobb kihagyni és megkímélni a másikat, de ha pl valaki idegbeteg lesz, vagy megcsalt...azt jobb a szemébe mondani
én szenvedtem el szakításokat és nem tudtam az okot, van amikor igen jobb ha tudod, máskor meg tudod is, csak nem biztos, hogy bevallod magadnak
Elég szomorú, ha valakit annyira nem érdekel, mi történik vele, körülötte, hogy még a szakítás okára sem kíváncsi. Vagy lehet csak nem képes agyilag felfogni. Akárhogy is, nagyon alacsony szinten kell lenni hozzá.
Aki még elmondani nem akarja az okot, az meg csak a felelősség elől bújkál, ami meg undorító. Vagy ő se tudja, mit miért csinál? Még jobb...
Nem kell, de illik.
Nekem egyszer éveken keresztül fájt, hogy nem tudtam egy szakítás okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!