Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is fájdalmas amikor a volt párját először másik nővel/férfivel látja?
Nem volt fájdalmas, inkább csak meglepő.
Azóta is sokat látom őket, mivé közös gyerekünk van.
Örülök nekik, mert mi már nem szerettük egymást. Őszintén az exem nem tud bánni a pénzzel, sokat hazudozott és a méretei se voltak teljesen ideálisak. . Nem irigykedek rá, mert nincs miért.
2 korábbi párom volt. Az első barátnőmmel én szakítottam, a második kapcsolatomnál a barátnőm szakított.
Az első barátnőm gyorsan összeszedett egy új srácot, majd fel is töltött egy közös képet a Facebook-ra. Nyilván azért tette, hogy engem provokáljon. Én a szakításkor már nem szerettem őt, sok sérelmet okozott nekem. Örültem, hogy megszabadulok tőle. A provokációra nem ültem fel, nem fájt a dolog. Inkább csak szánalmasnak tartottam.
A második barátnőm 1 évvel azután szerzett új pasit magának, hogy szakított velem. Őt a szakításkor is szerettem, de 1 év alatt elfogadtam, hogy vége. Egy kicsit azért fájt, amikor láttam az új fiúval, de mivel 1 év eltelt a szakítás után, ezért nem volt vészes a dolog.
Amikor középiskolás koromban az exem elhagyott egy másik srác miatt, akkor nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Személyes sértésként éltem a történteket, olyan volt mint ha elárult volna. Középiskolások voltunk mindannyian, egyik napról a másikra úgy került mint egy leprást. Az elején nagyon rosszul éreztem magam, még iskolaváltáson is legondolkoztam, de a szüleim lebeszéltek. Egy ilyen csalódáshoz idő kell amíg feldolgozza az ember, így utólag teljesen felesleges volt hetekig álmatlanul vergődni miatta.
A történtek hatására annyi változtatott bennem, hogy azóta semelyik barátnőmmel nem tervezek nagyon előre, kihasználom az időt amit együtt töltünk és nem áltatom magam azzal, hogy együtt öregszünk meg. Már nincs az a görcsös ragaszkodás mint az elején,ha menni akar hát menjen, nem fogom visszatartani. Senkivel nem voltam közös kasszán pont emiatt, ha fel kell dobni a kapcsolatot ne legyen belőle veszekedés, gyorsabban túl leszek a szakításon és mindig lesz folytatás.
Szerintem mindenkiben ott van a tuske, ha szerette az exet ha nem. Valljuk be, kicsit rossz erzes mindenfelekeppen.
Ha vannak meg benned erzesek a masik fel irant, akkor azert, ha pedig nincsenek mar erzesek, akkor is rosszul esik kicsit hogy milyen konnyen tul tudja tenni magat rajtad. De nem?
15.
Nekem annyira durva, hogy egykamaszkori csalódás ennyire meghatározza az életedet.
Engem megcsaltak, nem kicsit (18 évesen gimiben)
A végén a srác nagyon profi volt, úgy állította be, mintha én lennék a 3. a kapcaolatban...
Ez fájt
Nagyon
Láttam is a másikkal, az is fájt ( egyébként 10 évre rá elvette, őt ugyanúgy csalta, nekem is tett ajánlatot, aztán félbévre rá váltak)
De nem ez határozza meg az életem
Mádolnálnnem fákt, de nagyon fura volt
attól függ,hogy én szakitottam vele vagy ő velem.
ha én akkor szarokrá.
ha ő akkor néha fájt,néha nem...találtam jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!