Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is fájdalmas amikor a volt párját először másik nővel/férfivel látja?
Figyelt kérdés
2018. okt. 7. 04:08
1/19 anonim válasza:
Én személy szerint örülnék neki, de olyan nyakbehúzósan azért. Önsorsrontásban annyira profi, hogy nézni is fáj. Látod milyen aranyos kis ellentmondást sikerült így két mondatot belül? Na ő is így szokta, csak fájdalmasabban :D
32/f
3/19 anonim válasza:
Mindenkinek fáj szerintem. Sajnos ezt nem lehet megúszni.
6/19 anonim válasza:
Kimondottan örülnék ha végre boldogan latnám egy nő mellett, mert akkor végre nem engem b***tatna meg mindig bogy verig van sértve amiért "el mertem hagyni" ( mert folyton csajozott de neki se eleg jo)
7/19 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen, amikor úgy lett vége, hogy még szerettem. Az fájt, persze.
8/19 anonim válasza:
Akit dobtak, annak fáj. Aki a dobó, annak miért fájna?
10/19 anonim válasza:
Ha úgy ért véget egy kapcsolat, hogy még maradtak benned érzelmek és lezáratlan a, akkor persze. Egyébként nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!