Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Barátnőmmel mikkor együtt voltunk történt egy olyan hogy kitörölte az üzeneteket. Ez miatt úgy éreztem hogy megtört a bizalom köztünk. Próbálta bebizonyítani és látam rajta hogy igyekezik. Ezért adtam még egy esélyt a kapcsolatunknak. Viszont nagyon zavart még ez a dolog és úgy gondoltam hogy nekem ez nem fog menni. Ezért szakítottam vele. Ő csak azt kérte hogy adjak neki időt hogy újra megtudjak bízni benne. Könyörgőt és sírt. Azt kérdezte hogy a későbbiekben a jövőben esetleg nem e akarom vele újra megpróbálni. Azt mondta mindent megtesz mindenre hajlandó csak maradjak vele. Szerinte ilyen embert úgy sem fog találni. Hogy én vagyok neki az igazi. Azt mondta bármikor hajlandó vissza jönni hozzám. Utoljára azt kérte hogy legálabb csókoljam meg. Azt is kérdezte hogy találkozunk e még.
Most döbbentem csak rá hogy milyen rossz döntés volt. Még időt sem adtam neki/ kapcsolatunknak hogy helyre tegyük.
Az utóbbi időben nagyon szemét voltam vele. Ennek ellenére még is velem maradt. Soha nem sírtam még egy nő után de most igen. Nekem is csak próbálkoznom kellet volna és nem kutakodni. Most vissza költözőt az anyukájához. Szerintitek van még esély?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!