Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tegyem magam túl rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés

megismertem másfél hónapja egy lányt.

van köztünk egy kisebb távolság, de ez nem okozott volna gondot..

a csajról tudni kell, hogy Nimfo.

nos, első találkozáskor jól éreztük magunkat.

sőt, a masodiknál is.

első találkakor péntektől vasárnapig ott voltam, valamint másodikon, péntektől egészen hétfőig (máig).

ez alatt a másfél hónap alatt rengeteget beszéltünk, kameráztunk, telefonáltunk.

ma kiderült, hogy fűvel fával lefeküdt ez idő alatt, "megcsalt" az exével, és másokkal.

első találkakor eljöttem haza, aznap már ott is aludt az exe.

ma szintén ez történt.. de végig játszotta az agyát és végig h.lyének nézett. vasárnap költöztette volna az exe másik albérletbe, de mivel váratlanul itt maradtam hétfőig, igy átrakta keddre a költözést, mert mi lesz ha az exe megtudja h vagyok és nem segít neki..

na mindegy. eljöttem ma a vonatommal, fél órán belül az exénél kötött ki, és áthívta magához és most együtt "alszanak".. persze én vagyok a rossz, hogy ilyenen kiakadok.. meg hogy nem muszaj vele lennem.. de egesz nap azt irkalta h tobbet nem csalna meg, es h nem alszik ott.

nagyon csalódott vagyok. írásban nem is tudtam igazán átadni az érzéseimet..

pedig amikor együtt voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, bújt, nem akarta még ma sem, hogy hazajöjjek, rengetegszer mondta, hogy szeret.

és akkor még van arca azt mondani, hogy világ életében ezt csinalta, még nem jött el az az ember akiért a r#banckodást feladná, és azt hitte h én leszek az és napról napra jobban kezdett szeretni, de elb#sztam a feltekenyseggel.

komolyan én b#sztam el?

2018. okt. 2. 01:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem foglalkozz mással, hobbikkal. Es ha oszinten akarod olvasni, ne bankkodj mert sok ilyen novel fogsz meg talalkozni eleted sora.

33F

2018. okt. 2. 05:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Es erezd jol magad nelkule is. Te megtettel minden, viszont O miattad nem fog valtozni, majd az ido fog neki segiteni, de Te akkor mar boldog leszel massal!

#1-es voltam

2018. okt. 2. 05:31
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

Egy ilyen "nő" miatt nehogy szomorkodj ez egy kóbor dög...

Komoly kiegyensúlyozott boldog kapcsolatra alkalmatlan, hidd el majd rájön mit vesztett el a személyedben... keress mást ezt meg felejtsd el.

2018. okt. 2. 08:57
 4/4 anonim ***** válasza:
24%

Másfél hónap alatt, két találkozás alapján szerelmesnek gondolod magad vagy őt? Milyen értékei vannak, amitől így belezúgtál?

A nimfománság pedig nincs feltétlenül összefüggésben a hűtlenséggel.

Egyébként nincs itt elcseszve semmi - válasszátok a nyílt párkapcsolatot.

2018. okt. 2. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!