Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta?
Figyelt kérdés
Egy hónapja szakított velem a barátnőm.
Ma lettünk volna öt évesek és ma kértem volna meg a kezét.
Múlthéten már kezdtem érezni, hogy jobban vagyok, de a hétvégén megint előtört az üresség érzet.
Hogyan tegyem túl magam rajta?
2018. szept. 17. 14:54
1/3 anonim válasza:
Ez teljesen normális ez a hangulat váltakozás! Aludni enni gondolom azt sem tudsz, én legalàbb is nem tudtam csak nyugtatóval! Velem 2 hónapja szakított az élettársam és még mindig vannak jó vagy rossz napjaim. Nappal gyűlölöm mert egy patkàny volt, este meg hiànyzik meg hétvégente. De nincs olyan pillanat hogy ne jutna eszembe vagy ne agyalnèk rajta. Kegyetlenek! Az összeset börtönbe vàgnàm ha büntetnék a lelki bàntalmazàst! Èn lennék a bíró, jönne be a nő màr ütném le a kalapácsot 20 év vigyék! :D Mondaná de bíró úr hallgasson meg! Mondanàm nem hallgatlak meg, nézzèl rá szegény emberre hogy néz ki miattad! :D 1 hónapja törtènt akkor te a sokkban vagy, második hónapban jön majd a düh àllapot. Ezeket a retkeket nem viseli meg semmi, ki be mászkàlnak a kapcsolatban. Mindegy hàny èvet szenteltèl rà az èletedből vagy mit tettél èrte, ezeknek nem szàmít. Hidd el ő nincs úgy ki lelkileg mint te!
2/3 anonim válasza:
Az még le maradt hogy nőnek hinni nem lehet, főleg ha azt mondja hogy szeret azt végképp ne hidd el! Ha azt mondja gyűlöl vagy már nem szeret azt viszont igen. Sajnos csak akkor mondanak igazat! Kitartást kívànok! ;)
3/3 anonim válasza:
Sajnálom tényleg, szinte én is így jártam 3 hónapja és még nem vagyok teljesen jól. Føleg, hogy jön az esős borongós idő. Sok időbe fog telni mire kész leszel új életet kezdeni nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!