Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért kezdtem el vele álmodni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdtem el vele álmodni?

Figyelt kérdés

Már 1 éve hogy szakítottunk a barátnőmmel, mikor megismerkedtünk hatalmas volt a szerelem, aztán 9 hónap után összeköltöztünk és utána jött a feketeleves, bohócot csinált belőlem (elkezdett sírni a volt párja után) és úgy kezdett el velem viselkedni mint egy utolsó kutyával.

Egyikünk se akart szakítani ezért próbálkoztunk de 8 hónap együttélés után feladtuk,mindketten megszenvedtük a szakítást.(Bár én elötte 2x is akartam szakítani de "sose sikerült" egyikünk részéről se)

Az idő megoldott mindet, mostanában meg elkezdtem vele álmodni többször sírok neki hogy miért alakult így meg hogy válaszolja meg hogy miért lett ilyen egyik napról a másikra mikor előtte minden rendben volt(álmomban), rossz érzés felkelni ilyen álmok után.

A valóságban meg már nem is gondolkozok ilyen dolgokon.

2018. okt. 1. 05:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Valahol legbelül még mindig szereted és hiányzik, ezt nappal el tudod nyomni elfelejted mert másra koncentrálsz de este előjönnek ezek a régi érzések, sérelmek, szerelem.
2018. okt. 1. 07:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem szereted, csak szimplán még bánt a dolog, amit tett veled. Az ilyet nem könnyű kiheverni, de szerintem az agyad pont most kezdte el igazán feldolgozni az eseményeket, így lassan túl leszel rajta.
2018. okt. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!