Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdtem el vele álmodni?
Már 1 éve hogy szakítottunk a barátnőmmel, mikor megismerkedtünk hatalmas volt a szerelem, aztán 9 hónap után összeköltöztünk és utána jött a feketeleves, bohócot csinált belőlem (elkezdett sírni a volt párja után) és úgy kezdett el velem viselkedni mint egy utolsó kutyával.
Egyikünk se akart szakítani ezért próbálkoztunk de 8 hónap együttélés után feladtuk,mindketten megszenvedtük a szakítást.(Bár én elötte 2x is akartam szakítani de "sose sikerült" egyikünk részéről se)
Az idő megoldott mindet, mostanában meg elkezdtem vele álmodni többször sírok neki hogy miért alakult így meg hogy válaszolja meg hogy miért lett ilyen egyik napról a másikra mikor előtte minden rendben volt(álmomban), rossz érzés felkelni ilyen álmok után.
A valóságban meg már nem is gondolkozok ilyen dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!