Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitas utan kidobjatok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitas utan kidobjatok az ajandekokat, amit tole kaptatok?

Figyelt kérdés
Nem egybol gondoltam hanem kis ido utan. Meg nem olyanokra gondolok hogy kaptal egy kocsit tole, mert azt nyilvan nem dobod ki. Aprosagokra gondolok pl egy pohar, pluss allat stb

2018. szept. 24. 16:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én igen. Sőt, egész konkrétan tüzet raktam belőlük :) a plüss kiválóan ég.
2018. szept. 24. 19:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Amit mindennapjaimban használok (pl.: bögre, egér) továbbra is használom, amit meg nem azt beraktam egy cipős dobozba, és megkértem édesanyámat, hogy rakja el valahova. Aztán, ha véletlen megtalálom x év múlva, majd mosolygok rajta :)
2018. szept. 24. 20:09
 13/14 anonim ***** válasza:
fényképek a hűtőről kuka, a többit ugyanúgy hasznalom.
2018. szept. 24. 20:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Kidobni nem lett volna szívem, én visszaadtam mindent a másik félne a szakítás után jó néhány évvel, személyesen. Sem én nem tudtam a másikról semmit sem ő rólam, üzentem neki egy helyet időponttal, megjelent átadtam, otthagytam a cuccal és pont. Azóta sem láttuk egymást, ha igen átmentem az utca túloldalára (rossz kapcsolat, rossz emlékek, szörnyű másik fél). Egy tárgyat tartottam meg, egy fényképet, arrogánsan hangzik de a képet az illető sütötte rólam, csak én vagyok rajta. Ezt hagytam meg, hogy tudjam egykor fiatalon hogy néztem ki.
2018. szept. 28. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!