Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év szünet után, most miért kezd el ajándékokat küldözgetni?
Figyelt kérdés
Fél éve lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak. Közös megegyezés alapján döntöttünk így. Nekem van alakulóban egy kapcsolatom, de a volt párom folyamatosan ajándékokat tesz a postaládámba, virágot küldözget a munkahelyemre. Először jöttek a névtelen szerelmes levelek. Utána csoki is volt a levél mellé amibe bele volt írva, hogy tudom, hogy ez a kedvenced. Innen tudtam hogy a volt párom küldte, mert az a fajta csoki soha nem volt a kedvencem, de ő mégis mindig olyat vett. Majd egy szál rózsa a postaládába, majd egy csokor virág a munkahelyemre. Egy kisebb fotóalbum szintén a postaládába. Idd döntöttem el, hogy felkeresem és tisztázom vele a helyzetet, hogy nekem alakulóban van egy kapcsolatom, és hogy köztünk soha nem lehet már semmi. Erre azt mondja, hogy ő nem is küldött nekem semmit. Most komolyan ennyire hülyének néz?2016. febr. 7. 00:02
1/1 anonim válasza:
Tegyél a postaládád elé lesikamerát, aztán jelentsd fel zaklatásért, a bevételből meg menj el valahova az új barátoddal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!