Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobjam az exeimtöl kapott ajándékokat, vagy se?
Figyelt kérdés
Minden exemtöl megtartottam minden ajándékot az elmúlt 6 évböl. Nem tudom, hogy őrizgessem, vagy dobjam ki.2016. jún. 2. 21:20
1/8 anonim válasza:
Dobd ki, ha nem akarsz rájuk emlékezni.
2/8 anonim válasza:
Neked kell eldöntened, ezt csak te tudhatod.
Ha itt azt írják, hogy igen, akkor kidobod?
Ha azt írják, hogy tartsd meg, akkor megtartod?
Akkor kire fogsz hallgatni, ha itt kérdezed meg a többséget?
Dobd ki, ami felesleges, amit használsz tartsd meg.
3/8 anonim válasza:
Ha jólesik rájuk emlékezni, akkor tartsd meg.
4/8 anonim válasza:
Szerintem tartsd meg, vagy emlékbe el van az az "archívumba"
Meg ki tudja még lehet jól is jön, pl az én exemnek az esernyője maradt itt, amit utána anyumnak oda tudtam adni, mert neki tönkrement az ernyője XD
5/8 anonim válasza:
nekem az exem után egy full hd tv maradt, azt azért nem kéne kidobnom :D
6/8 anonim válasza:
ha csak dísztárgy és nem hasznos, én kidobnám
7/8 anonim válasza:
En éltettem egy dobozba es be a szekrény mélyére, aztán ha egyszer esetleg nosztalgiazni lenne kedvem akkor megtudnam tenni, szoval szerintem ezt csináld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!