Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint kelent a "küzdeni fogok érted"?
Ezt valahogy sosem értettem, akár olvastam valahol, akár láttam gilmben/sorozatban.
Engem is dobtak párszor, volt hogy azt hittem vége a világnak, úgy fájt, de mindig tiszteletben tartottam az ex döntését, hogy nem akar velem lenni, akkor nem nyomultam, "másztam be az ablakon", vagy üzengettem neki.
Értem egy exem "küzdött" ami inkább zaklatás kategória volt, napi szintű levelekkel, SMSekkel, e-mailekkel, egy két hét után féltékenységi rohamokkal.
Nekem ez ugrik be erről a szófordulattól, de nem hinném, hogy ezt bárki így értené, vagy hogy ez bárkinek imponálna.
Kelent helyett jelent.
Bocsi az elgépelésekért!
6 év után barátnőm azt mondta vége, én azt mondtam oké.
Nem volt ordibálás, nem repkedtek tányérok, nem szorta ki a cuccaimat az ablakból, nem rendeztünk jeleneteket, hanem szépen csendben különmentünk.
Aztán, mert én nem akartam szakítani, megpróbáltam visszahízelegni magamat (férfias mi?) de ő azt mondta NEM!
megértettem, nem zavartam, nem zaklattam, nem hívogattam, (részegen ráirogattam facen, mennyire szeretem, és hiányzik, de hát ez amolyan kötelező dolog) nem basztattam a barátnőit, hogy dumáljanak vissza, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!