Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátnöm elhagyott egy 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnöm elhagyott egy 18 évvel idősebb gazdag pasiért. Lányok nem gondoljátok, hogy gáz ha apátok kora beli férfiakkal vagytok együtt a pénzük miatt?

Figyelt kérdés

Mert mindenki tudja ez nem szerelem.

Mi lesz veletek 10 év múlva??

Se család,se gyerekek.

Csak a fényűzés a lényeg.

2018. szept. 20. 08:36
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy gáz. És? Ettől most a barátnőd visszamegy hozzád? Az összes sugarbaby elhúzza magát verejtékkel dolgozni? Vagy mi? :D

A T/2-t meg nem értem, miért lettem pl én is megszólítva az exed fszságáért.

Azt meg nem értem, hogy "Se család,se gyerekek."... Egyrészt miért ne? Van nem egy ismerősöm, aki nála 15-20 évvel idősebb párral alapított családot. Másrészt, ha velem egykorú férfit választok, az se garancia, hogy lesznek gyerekek.

2018. szept. 20. 10:57
 22/37 anonim ***** válasza:
63%

"9es.A pasas 48 éves, túl a csúcsponton.

Én 32 vagyok. A csúcspont kezdetén.."

Hülyeség ez a csúcspont. Valaki 50 évesen lehet sokkal hatékonyabb, mint 30 évesen, másrészt minden relatív, nekem te is idős vagy, "túl a csúcsponton".

2018. szept. 20. 11:24
 23/37 A kérdező kommentje:

A csúcspontos dolgot egy korábbi hozzászólonak írtam.

De úgy látom csak szerintem gáz ez.

Nekem eddig sem volt ez egy szimpatikus dolog,ezek után sem lesz.

És tudom azt is ha a pasas minimálbéren tengődne,az exbarátnőm nem lépett volna le vele.

Na de innen is sok boldogságot kívánok nekik.

És mondhat bárki bármit,pár év és a szex sem lesz már olyan amilyen..

Föleg amilyen életet él,élt ez a férfi.

Bízok benne,hogy vannak még "rendes" lányok,akik nem adják el magukat pár drága ruháért.

Persze egyelőre jó egyedül is,majd idővel csak..

2018. szept. 20. 11:37
 24/37 anonim ***** válasza:
97%

>A barátnöm elhagyott

>Lányok nem gondoljátok

A barátnőd hagyott el, nem a "lányok". Neked a barátnőddel van bajod, nem a "lányokkal". A kérdésedet mégis a "lányoknak" teszed fel és nem a barátnődnek. Miért másokat vádolsz azzal, amit nem ők csináltak? Semmi közük az egészhez.

2018. szept. 20. 12:04
 25/37 anonim ***** válasza:
0%

Csúcspont = A másik nem számára való legkívánatosabb életkor.

Ennyi és nem több.

2018. szept. 20. 12:22
 26/37 anonim ***** válasza:
19%

Nő= Probléma

Nincs nő= Nincs probléma

Nehéz a matek, mi? 🙂

2018. szept. 20. 12:25
 27/37 Bétó apó ***** válasza:
27%

Sajnos neked úgy látszik alapvető ismereteid hiányoznak a nőkkel kapcsolatban. Ez persze nem a te hibád, valószínűleg nem lettél kellően felvilágosítva erről. Kár hogy nem tudod csokorba szedve elolvasni az eddig kommentjeimet, gyorstalpalónak jó lenne.

Egészen tömören: egy nő bármilyen korú és külsejű férfinak el tudja játszani, hogy szereti, amennyiben érdeke éppen úgy tartja. Ha nem hiszed, lásd Vajna Tímeát vagy Faludy Fannit... :) Éppen ezért soha ne hidd el, ha egy nő azt mondja neked, szeretlek, mert ez a legtöbbször csak röpke, átmeneti állapot, és szinte biztos hogy nem is igaz. Sőt legjobban teszed, ha mindent fenntartásokkal kezelsz, amit egy nő mond, és akkor nem érhet meglepetés. És legfontosabb, soha ne bízd az életedet egy párkapcsolatra. Mindig legyél céltudatos, valamint anyagilag és érzelmileg önálló, és az életedhez legfeljebb csatlakozhat egy nő, amennyiben akar, de csakis a te feltételeid szerint. Ha menni akar, hadd menjen, majd jön egy következő...

2018. szept. 20. 12:28
 28/37 A kérdező kommentje:

Mert az összes olyan csajról megvan a véleményem,aki aki ilyen kapcsolatban él..

Szerintem minden korosztályhoz a saját korosztálya illik.

Persze pár év eltérés belefér.

De 20 év??

Kár erről beszélni,mert úgy látszik most ez a divat.

Én nem terveznék jövőt egy 40-50 éves nővel,pedig közöttük is van igazán csinos,normális

De akkor sem,mert mások az életcéljaink.

És nem illenénk össze.

2018. szept. 20. 13:08
 29/37 anonim ***** válasza:
79%
"Lányok nem gondoljátok, hogy gáz ha apátok kora beli férfiakkal vagytok együtt a pénzük miatt?" Barátom egyidős velem... azaz pár hónappal fiatalabb. De köszi az általánosítást. Fényűzés..ja, vettem a héten egy csomag kesudiót, majdnem visszavittem az ára miatt. Fényűzés az agyadban.
2018. szept. 20. 13:49
 30/37 anonim ***** válasza:
De amúgy megértem a dühöd, csak ne idegeneket vádolgass, ezzel az erővel zsidózhatnál is.
2018. szept. 20. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!