Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi jár annak a férfinak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jár annak a férfinak a fejében, aki úgy "szakít", hogy eltűnik?

Figyelt kérdés
Nem szídást szeretnék, a dünön túl vagyok. Messze nem tini kategória vagyunk
2018. szept. 19. 15:24
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
29es és? Mi a történet vége? Vagy Te vagy aki írta hogy csinált már ilyet es most írtál előzmény?
2018. szept. 19. 17:31
 32/37 A kérdező kommentje:
28as ezen filoztam...jobb lett volna e, ha közli, hogy van más pl...vagy csak mégsem kellek...most már persze mindegy...az első hetek őrülete volt nehéz...hogy jelentkezik? Tényleg így oldja meg? Ennyire nem jelentettem semmit...megvoltak a fokozatok...sűrű két hét...onhibaztatas, düh...aztán elmúlt
2018. szept. 19. 17:35
 33/37 anonim ***** válasza:
42%

En irtam hogy csinaltam ilyet es ez volt az elozmeny.

De felesleges ezen ragodnod lehet hogy o teljesen mashogy elte meg veled a kapcsolatot. Nem a te hibad csak ahogy a nok mondjak nem volt meg a kemia :)

2018. szept. 19. 17:39
 34/37 A kérdező kommentje:

Igazán kedves vagy:)) bár az a lány tuti nem így gondolja:))))

Nem merult fel, hogy az én hibám

Az Ő termeszetehez nem passzol..gyökeres ellentéte egy ilyen megoldása annak, amilyen tulajdonságai alapján beleszerettem eredetileg

2018. szept. 19. 17:49
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
28-as vagyok. Az én esetemben is pont ez volt, hogy annyira komoly, felnőtt lánynak tűnt. Ha az elején azt mondta volna valaki, hogy így fog csinálni simán hazugnak neveztem volna...sosem néztem volna ki belőle. De hát úgy látszik tévedtem, vagy csak nagyon megjátszotta magát.
2018. szept. 19. 17:56
 36/37 anonim ***** válasza:
42%

Nem passzol ? Tuti nem ismerted akkor. En racionalis vagyok, megmondom ha baj van. De itt logikusan atgondoltam nem volt mit magyarazni. Felesleges volt. Nem akartam idot energiat belefektetni a semmibe.

De ez nem egy terv resze volt egyszer mentem hozza, meggondoltam magam megfordultam hazajottem es rajottem hogy ez az egesz nem kell nekem.

2018. szept. 19. 17:58
 37/37 A kérdező kommentje:
Úgy látszik ez gyakoribb, mint gondoltam
2018. szept. 19. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!