Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jár annak a férfinak a fejében, aki úgy "szakít", hogy eltűnik?
Figyelt kérdés
Nem szídást szeretnék, a dünön túl vagyok. Messze nem tini kategória vagyunk2018. szept. 19. 15:24
11/37 egytitokzatoslány válasza:
Mesélj kérdező mik voltak az előzmények? Nekem is volt olyan barátom aki csak fogta magát és elment pisilni egy nagyon jó haverjával. Holott arra az időpontra már volt talalkozonk. Szóval eléggé nem gondolta komolyan a dolgokat. Hívtam írtam neki üzenetet és nem volt hajlandó választ adni magáról. Én meg ott vártam rá a hidegben mert télen volt ez ráadásul.
12/37 egytitokzatoslány válasza:
Bocsi nem pisilni hanem piálni 😅
13/37 anonim válasza:
Hát akkor neki így volt a legkönnyebb. Gondolom mást is így old meg az életben. Mióta nem hallat magáról?
14/37 A kérdező kommentje:
megváltozott a viselkedése...és nem kívánt...
2018. szept. 19. 15:37
15/37 A kérdező kommentje:
cirka 3 hete
2018. szept. 19. 15:39
16/37 anonim válasza:
Mivel továbbra sem vagy hajlandó írni az előzményekről, hajlamos vagyol aut honni, hogy valóban elege lett belőled, de miattad.
17/37 A kérdező kommentje:
11es meddig vártál?:)
2018. szept. 19. 15:40
18/37 A kérdező kommentje:
16os irtam...elkezdett változni...kértem beszéljük meg...
2018. szept. 19. 15:41
19/37 A kérdező kommentje:
16 mármint pl agyára mentem volna?
azt is csak illik az ember fejéhez vágni...
2018. szept. 19. 15:43
20/37 A legrosszindulatúbb válasza:
Talán fel akar égetni maga mögött mindent, talán el akarja felejteni az egészet, talán mert a háta közepére sem kíván téged. Valamilyen szinten én magam is ilyen vagyok. Ha szakítunk, akkor legyen vége és soha többé ne jussak az eszedbe. Ez nem gerinctelenség, patkányság kérdése. Ha eljutottunk a szakításig, akkor annak voltak előzményei, ok és okozat, s ha már ott tartunk, hogy nincs más megoldás a szakításon kívül, akkor minek tovább cifrázni. Legyen vége. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!