Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jár annak a férfinak a fejében, aki úgy "szakít", hogy eltűnik?
többször leírtad...szakítás
nem azt mondom, hogy szakított én meg üldözöm és miért nem válaszol:)
a szakítás amikr megbeszélik, hogy ennyi és netovább
nem az, hogy megbeszélik hogy leülnek beszélni aztán egyik fél köddé vál...elég kegyetlen eljárás...
Nem azt mondtam, hogy csutortokon szakitunk és pénteken leülünk megtárgyalni
Nem volt szakítás
Leirom. Telefonrol vagyok igy a kaoszos szovegert bocs.
1 eve voltunk egyutt, a lany nemszeretett hozzam jonni en meg mentem hozza foldszinti peneszes lakasba mindig. Viseltem hogy pl tonkrement a konyha vilagitasa napkozben megvettem este beszereltem o pofakat vagott hogy nem torodom vele pedig napkozben is a cuccaival foglalkoztam.
Jeleztem hogy igy nekem rossz, hogy mindig en megyek, egyszeruen szeretnek otthon lenni, filmet nezni vele, fozocskezni, etc. De nem reagalt. Mintha a vodornek mondtam volna. O meg neha kiborult hogy nem torodok vele pedig pont forditva volt.
Volt meg par dolog ami kiborito volt, nem veszekedtunk csak ertelme nem volt az egesznek ugy ereztem.
Azt egyszer nem mentem ugy ereztem nincs ertelme beszelni vele, az egesz teljesen felesleges, nem akarom a kapcsolatot megjavitani, szoltam ezerszer 0 eredmennyel.
Egyszeruen eljutottam oda hogy a kamraban a zacsko krumplinak ha elmondom tobb ertelme van.
Ennyi roviden. O biztos nem ugy erezte, de..... Ugyis minden felesleges volt.
Nekem az első két hét volt pokol
NAgyon szerettem, de ez akkora saller volt, hogy kiabranditott
Közben kiderült, barátnőmmel meg irogatott
Miért nem velem beszélt, érthetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!