Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem ìr ezek alapján az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ìr ezek alapján az exem?

Figyelt kérdés
Az exem több év után fel keresett egy közösségi oldalom és el akartam hìvni kàvézni meg azzal jött hogy ő mennyire meg bánta hogy régen ahogy viselkedett.És hogy vége lett.Én vissza utasìtottam a meg hìvását mert én épp párkapcsolatban élek amit ő is tud.Viszomt eléggé rossz a kapcsolatom.Ìgy az exnek annyit mondtam hogy baràtok lehetünk nincs harag de kàvézni nem tudok ezek a dolgok miatt vele.És azóta még csak ìrni se akar.Én kedvelem mindig is nagy szerelem volt és most nem tudom miért haragszik rám de annyit mondott nem tud ìrni.Meg hogy annyi mindent ìrt már.
2018. szept. 17. 21:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ti ezek után mit ìrnátok neki a helyemben?:-)nem állt szándékomban meg sérteni őt de ténykeg nem értem miért ment bele hogy barátkozzunk ha màr most annyira fel pukkadt valamin hogy ìrni sem akar
2018. szept. 17. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ne írj neki semmit, majd nőjön fel és akkor írjon. Nem kell az ovis viselkedéséhez asszisztálnod.

Nem tudom, hogy elmondanám-e a páromnak, hogy őszinte legyek. Viszont elgondolkodnék akkor, hogy a jelenlegi kapcsolat menthető-e még, ha ennyi elég volt, hogy kibillentsen az egyensúlyból-

(10-es vagyok)

2018. szept. 17. 22:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a kedves válaszod kedves utolsó válaszoló
2018. szept. 17. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:
81%

Engem januárba keresett meg az ex barátnőm, 3 és fél év után. Őszintén szólva le voltam nála tiltva facebookon, minden, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy bejelölt.

Teljesen összezavart és nem tudtam mit csináljak.

Vissza igazoltam, kiderült, hogy szét ment a sráccal, akivel volt, vissza ment egy exéhez, és arról ecsetelt, hogy mennyire szereti (aha, 1 hónappal később már másik faszija volt). Erről ennyit.

Szóval igazából azt se tudom mit akart. Azt mondta, hogy gondolt rám az évek alatt, meg hogy nem szeretne velem rosszba lenni. De nekem meg volt akkor még valakim, meg amúgy sem érdekelt, hogy így szereti a pasiját, meg úgy, szóval inkább letiltottam.

Viszont baromira fel kavart engemet :(

2018. szept. 17. 22:45
 15/17 anonim ***** válasza:

57%

....Ne haragudj, de az a lány egy gyökér.

2018. szept. 18. 00:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
48 neked mi a f.. bajod van :O
2018. szept. 18. 00:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Ami egyszer elromlott azt el kell emngedni!! Soha nem jöttem össze exel. Valamiért vége lett! 2 dolog lehet! Vagy szexet akart, vagy tényleg vissza kapni! De ha vissza akart volna kapni akkor hamar feladta!!
2018. szept. 19. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!