Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ìr ezek alapján az exem?
Szerintem ne írj neki semmit, majd nőjön fel és akkor írjon. Nem kell az ovis viselkedéséhez asszisztálnod.
Nem tudom, hogy elmondanám-e a páromnak, hogy őszinte legyek. Viszont elgondolkodnék akkor, hogy a jelenlegi kapcsolat menthető-e még, ha ennyi elég volt, hogy kibillentsen az egyensúlyból-
(10-es vagyok)
Engem januárba keresett meg az ex barátnőm, 3 és fél év után. Őszintén szólva le voltam nála tiltva facebookon, minden, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy bejelölt.
Teljesen összezavart és nem tudtam mit csináljak.
Vissza igazoltam, kiderült, hogy szét ment a sráccal, akivel volt, vissza ment egy exéhez, és arról ecsetelt, hogy mennyire szereti (aha, 1 hónappal később már másik faszija volt). Erről ennyit.
Szóval igazából azt se tudom mit akart. Azt mondta, hogy gondolt rám az évek alatt, meg hogy nem szeretne velem rosszba lenni. De nekem meg volt akkor még valakim, meg amúgy sem érdekelt, hogy így szereti a pasiját, meg úgy, szóval inkább letiltottam.
Viszont baromira fel kavart engemet :(
57%
....Ne haragudj, de az a lány egy gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!