Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ìr ezek alapján az exem?
1/17 anonim válasza:
Szóval van barátod
Meg lepattintod
És még várod h Ő írjon?
Nálad odabent minden Okés?
2018. szept. 17. 21:09
Szerintem össze akart volna jönni veled újra, de mivel elutasítottad, így úgy érzi, hogy felesleges várnia rád.
Nem valószínű, hogy barátot keresett volna benned.
Amúgy vicces, nekem 4 éve lett vége egy kapcsolatomnak.
Le volt tiltva a lánynál, viszont bejelölt 3 és fél év után. Ötletek, hogy ti miért keresnétek meg valakit, ennyi idő után?
Főleg, (ha valahol rossz volt a kapcsolat, mert én mint férfi, nagyon nyomorultul viselkedtem vele :S, amit mai napig bánok).
2018. szept. 17. 21:09
Én 10 év után kerestem fel valakit, mégpedig azért, mert még mindig szeretem.
2018. szept. 17. 21:15
4/17 A kérdező kommentje:
Meg beszéltük hogy barátok leszünk mivel én őszintén el mondtam hogy én most párkapcsolatban élek ami nem túl jó.És ez miatt nem tudok neki többet igérni és ő akkor ezt meg értette de most még is fel pukkadt és tegnap olyanokat ìrt hogy nem bìr ìrni kicsit sajnálom a dolgot mivel nagy szerelem volt de most ebbe a helyzetben nem tudok okos lenni szerintetek mit ìrjak neki ezek után?
Azért nem ír, mert valószínűleg ő nem csak barátkozni akar veled.
2018. szept. 17. 21:18
Kérdező, te tényleg mazochista vagy ennyire ostoba vagy, hogy állandóan hülyét csinálsz magadból?:DD
2018. szept. 17. 21:29
Én szerintem meg ne az exeden keseregj, hanem keress egy másik pasit, vagy a jelenlegivel javítsatok a kapcsolatotokon. Nem mindegy, hogy min pukkan az exed?! Ha ennyin besértődik... hát sok jót nem jósolnék nektek amúgy sem...
29n
2018. szept. 17. 21:31
8/17 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés.Csak normális választ akarok.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat és ti a helyemben el árulnátok a párotoknak ha az ex rátok myomulna?Vagy inkabb nem?Az őszinteség miatt arra gondolok
10/17 A kérdező kommentje:
De akkor miért ment bele az ex abba hogy legyünk barátok most meg miért pukkadt fel mégis?Annyira nem kesergek az ügyön csak fel kavsrt az egész hogy ìgy 3-év után megint meg,keresett mivel valanikor nagyon fontos személy volt az életemben
Kapcsolódó kérdések: