Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek bevált Adam Joyrider-Visszaszerzem az exem című könyve? Vissza tudta hódítani a párját a leírtak alapján?
Írjatok tapasztalatokat a könyvről kérlek,és ha valaki el tudná nekem küldeni akkor nagyon hálás lennék!
Csak a könyvvel kapcsolatos válaszok érdekelnek.
-Keress mást,idővel jobb lesz,bolond vagy ne erőltesd- és hasonló bölcsességek NEM!
nem hiszem, hogy egy könyv elolvasása után vissza tudod majd hódítani... ez olyan lenne, mint, ha való világban léteznének "csalások", mint a játékokban.
biztos el vagy keseredve és azért érdekel, de szerintem, ha vissza lehet hódítani, akkor hamarabb hódítod vissza magadtól, saját ötletekkel, mint egy könyvvel.. mert te ismered a volt párod és tudod miket szeretett, míg az író nem tud róla semmit..
Olvastam, de még nem próbáltam ki. :)
Elég sokan lehúzzák, hogy sz@r, meg aljadék az író, hogy pénzt szed ki elkeseredett emberekből...
Úgy vélem, tipikusan magyar mentalitás sajnos, hogy fingunk sincs az adott dologról, mégis lehúzzuk. Valóban pénzbe kerül, de nem egy eget rengető összegről van szó. Qrva sokan pszichológusnak, párkapcsolati trénernek is kifizetnek annyit EGYETLEN óráért, és akkor még csak meghallgatta a problémánkat...
Nem áll szándékomban vitatkozni azzal, hogy ha megtalálod az "igazit", nem fogod elveszíteni, mert nem lenne értelme. Azt azonban mindenki maga dönti el, ki számára az igazi. Őszintén, a legtöbb válás nem lángoló szerelemmel kezdődik? Úgy vélem, egy párkapcsolat sikere nem azon áll vagy bukik, hogy miben hiszel (ha a sors akarta volna, együtt maradunk), hanem hogy hogyan cselekszel, hogyan viselkedsz.
Van, aki ösztönösen ráérez, hogyan "kell" viselkedni egy párkapcsolatban, hogyan fejezze ki a másik felé az érzelmeit, hogyan oldja meg jól a konfliktusait, van, akinek pedig tanulnia kell. Sokszor ez az "éretlenség" az, ami megöli a vonzalmat. Ha az ember "megérik", felnő, az minden, csak nem manipulálás. Fejlődés. Ha egy kapcsolatra érett személyiséggé válsz, aki képes a másikat boldoggá tenni, akkor nem manipulálsz. Ha csak rövid úton, trükközéssel akarsz sikert elérni, el fogsz bukni. A könyv egyetlen manipulatív "trükköt" sem említ, és nem is egy helyen hangsúlyozza a változás, fejlődés fontosságát, mert ezek nélkül tényleg csak "felmelegítés" lesz, és ugye úgy csak a töltött káposzta a jó... Abban is segít, hogy eldöntsük, tényleg érdemes-e lépéseket tenni, és azt az eshetőséget sem hagyja ki, ha esetleg már nem érdemes.
Summa summarum, én megvenném a helyedben, mert nem csak az ex visszaszerzéséről szól, hanem más hasznos dolgokról is.
Most vettem meg par hete. Figyelemre melto olvasmany, sokat lehet tanulni belole. Sot, szerintem kihagyhatatlan. A volt bnodet nem biztos h vissaszerzed vele, de soha nem veszted el utana a masikat. Meg csak most alaklmazom, meglatjuk mi lesz belole.
Az a baj, hogy mire eszedbe jut ilyet venni, addigra mar tul keso...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!