Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Neked mennyi időbe tellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked mennyi időbe tellett míg el tudtad felejteni a szerelmed?

Figyelt kérdés
Nem 1-2hónapos semmilyen kapcsolatra gondolok!!!
2018. szept. 15. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
3,5 év után szakítottunk, ez 2 hónapja volt, még nem felejtettem el.
2018. szept. 16. 00:24
 12/15 anonim ***** válasza:

3,5 évnyi kapcsolat és 2 év együttélés után szakított velem a párom. Elfelejteni sosem fogom szerintem, de nem is akarom, mert rengeteg jó élményem és emlékem van vele, amelyeket nem szeretnék elfelejteni, illetve sokat adott mindkettőnknek a kapcsolat. Hogy a kérdésre is válaszoljak: kicsivel több, mint fél évbe telt feldolgozni a szakítást. Azóta nem jut már minden nap eszembe, sőt, ahogy telik az idő, szinte már alig. Ha fel is hozódik valami kapcsán, már teljesen nyugodtan tudok róla beszélni, illetve mosollyal az arcomon tudok visszagondolni emlékekre és nem a szomorúság tölt el.

Hiába sablonszövegnek tűnik az, hogy az idő mindent megold, mégis nagyon igaz.

23/N

2018. okt. 5. 23:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Mi négy éve szakítottunk, öt év után. Ő volt az igazi, nem vagyok túl rajta. Nem is tudok ismerkedni, mert mindenkiben őt keresem. Lemondtam róla, hogy még legyen valakim.
2018. okt. 6. 01:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Amíg nem lett más barátom.

Szakitások után én érzelmileg csak akkor tudok függetlenedni az extől ha valaki kirángat belole.

Pelda. Az exsszel szakitas után kimentem kulfoldre (mindegyik exemmel amugy beszelo viszonyban maradtunk)es még kulfoldon is ő tartotta bennem a lelket amikor kibuktam a magánytol, amikor itthon voltam még együtt filmeztunk aludtunk (csak nem fekudtem le vele)

Amikor kint szerelmes lettem illetve az exem még jobban eltávolodott tőlem, akkor már másnak a hivását vártam. Es amikor vele vége lett (az uj barátommal), azt is egy következő tudta feledtetni.

Azota hazajottem mert vele is vége lett, de most ő az aki tartja bennem a lelket, néha itthon meglátogat, én már nem megyek vissza, voltakepp online barátom lett.

Nekem lételemem a szeretet, éltetnek a kedves szerelmes szavai, hogy hiányzom, igy online lehet csak illuzio az egész, de borzaszto kegyetlen kín egyedül szeretet nélkül élni nekem.

Szoval amig nincs itthon uj barátom, addig ő a "mankó".mégha csak illuzio is de reggel amikor kinyitom a telefont legalább kaptam szeretetet. Nem vagyunk egyutt de mégis ott áll az, hogy szeretlek szeretlek kiss kiss kiss kiss kiss (külföldi szavakkal)

Ha reggelente ugy ébrednék hogy a zero nagy semmi fogadna, már depresszios lennék uton a leépülés felé.

2018. okt. 6. 09:28
 15/15 anonim ***** válasza:

14. vagyok

Igy belegondolva én mindegyik exem szerintem szeretem a mai napig, csak az élet közbeszolt nem nekem szánta őket. Nem az én döntésem volt.

2018. okt. 6. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!