Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked mennyi időbe tellett míg el tudtad felejteni a szerelmed?
Nekem volt egy kapcsolatom, csak 1 évig tartott, de minden napi szinten együtt voltunk a lánnyal.
Bár volt előtte "1-2 hónapos" kapcsolatom is, viszont ennek ellenére ez a lány volt aki a legtöbbet jelentette nekem.. tudom, kicsit beteges, de sosem tudtam elfelejteni őt. Elengedni elengedtem már rég; viszont magamba azóta is őrlődök, hogy nem velem van.
Ennek már 4 éve.
Ami fura volt, hogy le voltam nála tiltva, viszont idén januárba, január 2.-án bejelölt. Nem tudtam igazából, hogy mit kellene tennem, visszaigazoltam, de lényegesen semmi nem volt.
Csak arról ecsetelt nagyon, hogy mennyire szereti a volt ex-ex párját.
Meg, hogy nem akar haragban lenni velem.
De igazából nem akartam ezt hallgatni, így 2 nap alatt letiltottam.
Az igazit, nem tudom, tényleg tiszta érzelem. Ezért is kiméltem meg magamtól.
Akik voltak, őket hamar, szerettem őket is valahogy.
Amúgy már bocsi, de nagyon gáz vagy; normálisan válaszolok egy kérdésre, erre te meg besértődsz a semmin.
Eléggé gyerekes viselkedésre utal ez az egész.
Megkérdezted a nemem: ok, én vissza írtam, hogy a történethez mi köze van, hogy most férfi vagyok e vagy nő. Nem mindegy, hogy mi vagyok, ha meghallgatlak szívesen? Igazából semmibe veszed azt, hogy írt az ember, és te egyből bunkón letámadod, már kb így, hogy: "Vazze, te most kan vagy vagy nő"...
Nekem eddig 18 év is kevés volt, pedig mindent megpróbáltam...
Ha ő volt számodra az Igazi, soha de soha nem fogod elfelejteni.
nekem mindig minimum egy év, ha nagyon szerelmes voltam.
nekem mindig az volt a kijózanító, hogyha szembesültem vele, hogy tényleg nem akarnak már. az nekem szokott segíteni, mert a reménykedés meg az önvád miatt húzódik el a folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!