Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyire tesz az rosszat, ha nem tudom kibeszélni azt senkivel személyesen?
- elhívsz valakit kocsmázni és kiöntöd a lelked
- ha van pénzed és nyitot vagy, pszichológus
Valamennyit tényleg segít nekem is, ha elmondhatom. Nyilván nem szűnik meg az ok, meg maga a tény.. De talán hozzásegít a realizálásához, feldoglozásához - egy adott százalékban.
Tapasztalatim szerint egy kocsmázás többet ér mint egy pszichi. Anno elmentem kétszer csak kíváncsiságból egy dokihoz az élet nagy problémáiról beszélni, ami mostanában annyira divat, de kb a sarki boltossal is elcseveghettem volna és ő még kevesebből ki is jönne..
Viszont mostanában nagyon kocsmázni sincs kedvem elmenni, meg hogy kivel az is már más kérdés.
NA, én pont mostanában akarok pedig elmenni egyhez( nem konkrétan szakítás, de hasonló dolog, ami nem rendeződött bennem és már elegem van), csak még nem találtam megfelelőt. :D
De szerintem 2 alkalom kevés. Van olyan ember, akivel 80%-ban őszinte vagyok és ki tudom beszélni. Sokat segített az elmúlt évben ez is, mert különben megzakkantam volna. Engem is csak az tartott vissza, hogy elég húzós ára van/alkalom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!