Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha egy barátnő agya elkattan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy barátnő agya elkattan, az menthetetlen?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátnőm, régóta ismerjük egymást, a párjával is. 8 éve alkotnak egy párt. Egy kicsit leült közöttük a dolog, talán el is mentek egymás mellett az elmúlt fél-egy évben, de sosem voltak egetrengető problémák. Tavasszal megtörtént a lánykérés, azóta elszabadult a pokol. A barátnőm bepánikolt, rájött, hogy nem élte ki magát, odaadta a teljes fiatalságát ennek a férfinak. Ráadásul idő közben beesett a képbe egy másik pasas. Új, izgi. Nem a régi, megszokott, monoton. Próbáltam az eszére hatni, a lelkére, a mindenére. Szépen kérni, csúnyán, mindenhogy. Semmi. Összepakolt és lelépett a vőlegényétől én pedig kudarcnak élem meg ezt az egészet. Persze próbálom támogatni és nem haragudhatok rá, hisz semmi közöm a magánéletéhez ilyen szinten, de egy kicsit csalódtam.

Nem lett volna menthetetlen ez a kapcsolat, jók voltak ők együtt, csak elborult a csaj agya és elvitte a lila köd.

2018. szept. 4. 13:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Akkora már beindult a hörcsög az agyában nem tehettél semmit ellene

[link]

2018. szept. 9. 04:06
 12/18 A kérdező kommentje:

Soha egy pillanatra sem éreztettem vele, hogy szerintem nem hozott helyes döntést. Attól én még legbelül érezhetek máshogy, érezhetem úgy, hogy meg fogja bánni, hisz ismerem.

Mivel mindkét fél közeli barátom, baromi nehéz közöttük egyensúlyozni lelkileg, amikor az egyik a sértett fél, a másik meg a "sértő", tehát érthető módon két teljesen különböző véleménnyel és nézőponttal találkozik az ember. Ugyanezt tapasztalja a baráti társaság többi tagja és a család is.

Hosszú idő távlatából azt gondolom könnyű támogatásról és megértésről beszélni. Más lenne a helyzet már elejétől fogva a barátok és a család részéről, ha nem úgy ért volna véget ez a kapcsolat, ahogy végetért. Én maximálisan azt gondolom, hogy ennyi év után a másik fél megérdemli a korrektséget. Ez az ő döntésük, amit a család és a barátok is el fognak fogadni idővel természetesen, ha lecsillapodtak a kedélyek.

Ha már nem vagyok biztos az érzéseimben, ha már másfelé is húz esetleg a szívem, akkor is le lehet zárni egy kapcsolatot beszélgetéssel, megértéssel, szeretettel és akkor a közvetlen környezet megítélése is merőben más nyilván. Ez nem így sikerült, ez van... és nyilván megérint, ha én voltam ott elsődleges támaszként.

Én azt gondolom éppen attól barátok a barátok egyébként, ha felnyitják a szememet ha hülyeséget csinálok és nem a kezemet fogva sétálunk együtt a szakadékba. Márpedig én azt érzem, hogy a barátnőm a szakadék felé sétál, ismerem és már most ki van bukva a döntése miatt. De ízlések és pofonok.

2018. szept. 10. 10:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valóban lehetett volna korrektebbül csinálni, de mint írtad, bepánikolt,igazából az eljegyzés ténye döbbentette rá, hogy már késő. És nem véletlenül. Nem tudom, hány évesek most, de ha 8 év után jutottak el idáig, akkor ezt ott ette meg a fene. Több ilyet láttam már a korosztályomban (harmincasok, negyvenesek) hogy egy hosszú kapcsolatnak úgy lesz vége, hogy az egyik fél (általában a férfi) úgy dönt, megkéri a párja kezét. A másik fél (általában a nő) már évekkel ezelőtt készen állt a házasságra, gyerekvállalásra.És végre eljön a pillanat.....és már nem érez semmit, csak zavart. Már nem is akarja annyira. Mert akkor amikor ő reménykedett, a másik nem akarta elég komolyan. És most már kétségek merülnek fel.

Lehet hogy nem a legkorrektebbül járt el, de néhány mondatod alapján veled is baj van. Ismered, tudod, hogy megbánja majd....ugyan már. Nem ismered a másik embert soha. És ha megbánja is, lehet hogy csak a házasság lehetőségét bánja meg, a kapcsolatot hidd el, már nem. Aki igazán szeret abban nincs kétség. 8 év túl sok idő.

2018. szept. 10. 15:43
 14/18 anonim ***** válasza:

13-assal nagyon egyet értek. És ismerem az érzést mikor várja az ember hogy komolyodjon a kapcsolat és az erre irányuló érzései semmibe vannak véve évekig, majd mikor úgy gondolja a pasi eleget tesztelgette, megkéri, de addigra az egész kihűl, a bizalomnak rég annyi, mert maga a tesztelés kiábrándító.

Itt lehet hogy nem ez volt, sok lehet a gond nálatok tényleg, de azért ne drámázzátok túl, hibákat is sokan elkövetnek és végül nem lehet tudni mi lett volna nagyobb hiba. Az új pasival mi a helyzet?

2020. máj. 30. 17:04
 15/18 A kérdező kommentje:
A barátnőm egyedül van, alkalmi néhány hetes, pár hónapos kapcsolatai vannak.
2020. máj. 31. 18:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Mennyi idos? Ha 30 korul van vagy felette akkor vége a dalnak, mar nem lesz csaladja, esetleg akkor ha alabb adja az igenyeit pasik teren.
2020. jún. 1. 02:33
 17/18 A kérdező kommentje:
27 éves. Ezt azért kár elkiabálni, majd meglátjuk. :)
2020. jún. 1. 12:42
 18/18 anonim ***** válasza:
2020. júl. 1. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!