Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt olyan, aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki nagyon nehezen talált olyat, akit tudott szeretni, de annak ő nem kellett?

Figyelt kérdés
Annyira nehéz volt újra érezni és most, hogy kiderült, hogy én nem kellek neki, pedig a jelek ezt mutatták, de most elég egyértelműen kijelentette, hogy nem, most nagyon fáj, mert én már beleéltem magam abba, hogy együtt leszünk. Igen, hiba volt. Kár volt bárkit beengednem a szívembe. De most szenvedek. Mikor leszek vajon túl rajta?
2018. szept. 1. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem ez 3honapja tart. Szinte biztosra vettem hogy lehet köztünk valami, egyre többet éreztem iránta, aztán kiderult, hogy ő irántam semmit.
2018. szept. 1. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos van, Kérdező. Én 18 éve (!!!) vagyok így egy lánnyal. Hiába voltak kapcsolataim rajta kívül, egyetlen másik lánynál se éreztem semmit.
2018. szept. 1. 18:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Sajnos a privát levélre nem tudok válaszolni, mert buta módon a saját nevemen regisztráltam.

Együtt igazán sose voltunk, de állandóan udvarolt és én elkezdtem érezni. Most pedig kijelentette, hogy nem akar semmit.

2018. szept. 1. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:
pont ez volt velem! csak a testem kellett neki! de mázlista is vagyok, mert szinte egyszerre jött be a képbe egy másik pasi is. azt kell nézni mit tesz érted... és a megérzés nem hazudik...
2018. szept. 2. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!