Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanal azért a baratnoddel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanal azért a baratnoddel mert rossz a szexben?

Figyelt kérdés

Az első baratom (20 évesek voltunk) mint vissza hallottam azért szakított velem egy év után (tudom nem hosszú idő) mert rossz voltam a szexben, nekem o volt az első...

azóta emiatt párkapcsolat terén nagyon megcsappant az onbizalmam, 23 éves vagyok és csak pár hónapos kapcsolatokat tudok összehozni, mindig szakítanak velem és mindig csak sablon dolgokat mondanak (jobbat erdemelsz stb) amit nyilván senki se hisz el. És most eszembe jutott hogy lehet hogy ezért?!

Mivel ez egy anonim fórum elárulhatom, hogy azt megerősítették hogy szájjal elég jól kitudom őket elégíteni, azt mindig dicserik, pózok terén jó bevallom unalmas vagyok és nem nagyon merek mozogni mert félek hogy hülyén nézek ki és mindig a pasira hagyom, nem lustaságbol, hanem mert abban én is bénanak hiszem magam. De most ahhoz hogy megtartsanak a pasik egy lepedo akrobatanak kell lennem? Férfiak, ha a no nem elég jó az ágyban ti is szakitotok? 23/l

2018. aug. 28. 20:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Attól meg hogy neked kicsi a farkad és lötyögsz mindenkiben, nem jelenti azt hogy mindenki más is. Kérlek ne itt eld ki ezt a frusztraciodat, hanem találj egy lányt aki nem csak kinevet hanem el is fogad úgy ahogy vagy ;)
2018. aug. 29. 00:12
 12/17 anonim ***** válasza:
14%
Nem vagyok fusztrált. Te vagy az! Xd és szó nem volt kicsiről .. Amúgy mire vársz választ itt ? Volt aki le írta mivel tudnád javítani a tapasztalatlanságodat. Fáj, hogy a szép fiú kidobott? Én elhiszem neked , de a szavaid mögött valahogyan nem érzek öszínte érzelmeket . Te olyannyira jöttél vele össze a külsősége miatt mint ő veled. Amig felszínes kapcsolatokat alakítasz ki ,és a fuck boy fiuk azok aikre figyelmet forditasz nem lessz másabb a következő kapcsolatod sem. Sok olyan lány esik abba a hibába mint te , a menő páwa srác után szaladnak , össze jön nekik , de igazából nem tudják ,hogy csak pár menetes lessz az a dolog. Tanulság? Tul szuk farmer , tul meno, tul helyes , tulzottan homis fiuval nem jossz ossze.Remélem segítettem.
2018. aug. 29. 00:22
 13/17 anonim ***** válasza:
22%
Kérdező, szerintem is inkább te vagy frusztrált. Nem is kicsit.
2018. aug. 29. 06:28
 14/17 anonim ***** válasza:
5%
Teljesen oszton a 12 válaszolót
2018. aug. 29. 08:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem szakítanék, hanem törekednék arra, hogy meg tudjuk beszélni, mi az, ami nem jó. Szerintem ilyen téren is fontos az őszinteség és nyitottság. Fontos, hogy ne támadólag közöljük a másikkal, mit szeretnénk máshogyan, hanem megfelelő tapintattal kommunikáljuk le, hogy ne úgy érezze a párunk, hogy alkalmatlan valamire.

Próbáld a következő kapcsolatodban nyíltabban kimondani azt, ha úgy érzed, te nem csinálsz valamit jól a partnered számára, és így megelőződ, hogy feleslegesen feltételezgess valamit, ami miatt önbizalomhiányos, és így gátlásos leszel.

2018. aug. 29. 10:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Természetesen.

Nőként azért szakítottam az exemel, mert szar volt az ágyban, és nem is akart! változtatni.

Elkönyvelte, hogy ő milyen nagy ász, és fogadjam el... hát, okés, de azért inkább nem. :)

Nyugi, meg fogod találni a pasit, akivel passzoltok ezen a téren is.

29n

2018. aug. 29. 17:01
 17/17 anonim ***** válasza:

De míg azon görcsölsz, hogy "hülyén nézel ki, mikörben mozogsz" inkább hnyagold a szex-témát.

Én is hülyén nézek ki, meg nyögök, nyöszörgök, a párom is, meg idióta fejeket vágunk, és?!

Attól jó a szex, és nem érdekel, ha hangosabb vagyok, vagy élvezéskor megfeszülök, ilyesmi, mert ő a kedvesem, aki előtt ezeket nem szégyellem.

2018. aug. 29. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!