Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 4 év után, eljegyzés előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év után, eljegyzés előtt elhagyott a barátom, hogy éljem túl?

Figyelt kérdés
Igazából nem is tudom az okát, egyszerűen hazajöttem, elpakolta a cuccait, itthagyta az összes ajándékot, amit tőlem kapott, és elment. Messengeren annyit írt, hogy ő elmegy, “ csá “, azóta nem érem el se telefonon, se sehol. A szüleitől sem tudtam elköszönni, pedig nagyon jóban voltam velük, az én családom se érti, mi történt, hiszen 2020ban már össze szerettünk volna házasodni, most ősszel lett volna az eljegyzés és decemberben vettük volna meg a közös házat. Most itt állok, mint akit agyonvertek, élve eltemettek, megalázva, hiszen azt is mondta, előkeresi a régi ismerőseit... Szerintetek mit csináljak? Én próbáltam keresni, tisztázni, nem tudom már, mit tegyek. Ti mit tennétek a helyemben? Az okát sose fogom szerintem megtudni, így hogy zárjam le? 23/L és 25/F
2018. aug. 28. 19:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#9-es, nem vagyok ilyen bosszúéhes típus. Akik ismernek mindkettőnket, úgysem fogják elhinni, ha esetleg hazudozik rólam. A többiek meg nem számítanak. Inkább a lelkem épségéért aggódom, nagyon magam alatt vagyok :(
2018. aug. 28. 21:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem vagy normális kilences.

32/f

2018. aug. 28. 23:21
 13/21 anonim ***** válasza:

Hidd elkeresni fog még..mikor rájön, hogy elb.szta.

Próbáld magad elfoglalni, család, barátnők, munka, hobbi, új sportok, akármi. Javaslok egy háziállatot is:)

2018. aug. 29. 09:29
 14/21 anonim ***** válasza:
91%

Hogy érted, hogy a szüleitől sem tudtál elköszönni? Csak tudod, hol laknak?

Munkahelyét, barátait gondolom ismered?

Én biztos nem tűrném, hogy ennyivel egyoldalúan lezárta, nem könyörögni akarnék, hanem megérteni, miért tette, ennyivel tartozik 4 év, és a közös jövő tervezése után...

Hiszen így valóban nem tudod lezárni, kétségek közt örlődsz, hogy vajon mit tettél, közben meg egyáltalán nem a te hibád, aki ilyen sunyi módon lepattan, az egy jellemtelen, gerinctelen alak...

2018. aug. 29. 10:47
 15/21 anonim ***** válasza:
6%

Tehát szar volt a kapcsolat, aztán csodákozol, hogy lelép.

Kellemetlen, de én sem vergődnék olyan kapcsolatban, ahol "sokat veszekszünk", meg "nyáron nem is látjuk egymást".

23 éves, minek menjen bele egy házasságba, ami eleve fos alapokra épülne?

Jó, a lelépés módja lehetett volna gerincesebb, mint egy csá :)

2018. aug. 29. 16:56
 16/21 anonim ***** válasza:

Amúgy mi az, amit nem mondasz el?

Mert a "sokat veszekedütnk" az NEM egyenlő a "néha csipkelődtünk"kel.

Szóval valami nem kerek, ok nélkül csak úgy nem tűnik el senki a másik életéből.

2018. aug. 29. 16:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Egyetlen szó nélkül hagytak el engem is, máig nem tudom az okát, két éve emésztem magam miatta. Valószínű, hosszú gyászfolyamat lesz nálad is, azt mondják, hogy az ilyen hirtelen jött, sokkos helyzeteket a legnehezebb feldolgozni. Minden kapcsolatot szakíts meg vele, én konkrétan akkor költöztem, megszüntettem az fb profilom, számot váltottam, és munkahelyet is (egy helyen voltunk). Plusz jött a szokásos ismerkedős, elfoglalós dolog. Ettől többet most nem tehetsz. Sok szerencsét neked. :)
2018. aug. 29. 17:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem áll össze a kép sehogy sem. Min veszekedtetek, mennyire durván? Lehet, neki sok volt, amit te csipkelődésnek tartottál. Akkor viszont nem csodálkozom, hogy lelépett, mint rosszlány a díványról.
2018. aug. 29. 18:21
 19/21 anonim ***** válasza:

#18, egyet is értek meg nem is. Ha egy felnőtt ember már házasságot tervez, a problémáit is meg tudja oldani ettől jobban és nem lép le csak úgy...

Kérdező, tudom hogy nagyon nehéz most. Ha a barátokkal, családdal figyelemelterelés, programosdi nem működik, még mindig ott van hogy ismered az ő családját és a barátait, akiknél óvatosan tudsz érdeklődni, keresni az okokat és őt is konfrontálhatod.. az már a te döntésed hogy megéri-e, hiszen lehet hogy ezzel csak jobban megsérülsz lezárás helyett.

2018. aug. 31. 09:19
 20/21 anonim ***** válasza:
61%

Ha egy felnőtt ember már házasságot tervez, a problémáit is meg tudja oldani ettől jobban és nem lép le csak úgy... - dehogynem, van az a pont, ahol már beteik a pohár.

És állítom, hogy a kérdező NEM őszinte, ugynis OK NÉLKÜL nem lép le a másik egy szó nélkül, főleg, ha már eljegyzés is szóba került.

Nyilván elege lett a "csipkelődésből" - aminek a nagyrésze borzasztó szarul esik a másiknak sokszor -, meg a "veszekedésekből".

2018. aug. 31. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!