Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott mit tegyek? Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott mit tegyek? Szerintetek önző vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok tehát az a problémám hogy a párom 1 hete elhagyott már egy jó ideje nem volt annyira tökéletes a kapcsolatunk. Én 20eves vagyok a baratom pedig 21.

Szeretem tiszta szívemből de ahogy elhagyott, és én lefeküdtem egy másik fiúval, megbántam nagyon és utálom magamat ezért. Sokszor volt hogy megvert engem a barátom, és sokszor nagyon csúnyán beszélt hozzám. Mindig megbocsátottam neki mert szeretem és ő azért hagyott el hogy sok volt mostanában a veszekedés és hogy már ezt nem bírja. Mi a véleményetek eről hogy már is le feküdtem másal de nagyon megbantam, szerintetek undorító ez tőlem?

2018. aug. 4. 13:53
 1/7 próbálokkedveslenni ***** válasza:
78%

"Sokszor volt hogy megvert engem a barátom, és sokszor nagyon csúnyán beszélt hozzám."

Igazi 'cseléd' lélek vagy. Nem tudok sajnálatot érezni irántad. Megérdemled a sorsod.

2018. aug. 4. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Neked totál elmentek hazulról...nem mondta még senki, hogy nem vagy teljesen normális??

Ez után sírsz ezt szereted ez kell....jézus márja.

2018. aug. 4. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Remélem nagyon gyorsan vége lesz a nyári szünetnek.
2018. aug. 4. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kamu vagy nem vagy 100-ad.
2018. aug. 4. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem az

Felejtsd el az exed

2018. aug. 4. 14:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem éppen ilyen válaszokat vártam. De köszönöm.....
2018. aug. 4. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha már nem voltatok együtt akkor kit érdekel? Szinglikén annyi farkon pörögsz amennyin jól esik,akár a szakítás után egy nappal is. Nem csalsz meg senkit.
2018. aug. 4. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!