Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ez válóok lenne?
Ja, és kérdező, legközelebb majd téged fog le és hugyoz szájba, mert "jó hecc"? Vagy szoptat meg - akár a haverokkal együtt?
Aki ilyen farok, azzal egy percig nem szabad együtt lenni. Most "csak egy kutya"... MOST MÉG.
Nálam nem pusztán válóok lenne, de egy ilyen féreggel soha többé szóba sem állnék és örülhetne, ha nem kap egy akkora pofont tőlem, hogy a fogát kiköpi. Nem vagyok agresszív, de ez rendesen kiverte nálam a biztosítékot.
Ha a pasim ilyet csinálna, még magamat is rendesen elszégyelném, hogy miért álltam szóba egy ekkora suttyóval.
Normális ember ilyet nem csinál, részegen sem! Aki ennyire nem tisztel egy állatot, attól ennál sokkal rosszabb is kitelik.
Nem tudom mit vagytok úgy oda! Aki segg részeg nem érzékeli a határokat. Aki lepisil egy kutyát részegen azt meghurcoljuk leköpjük megkövezzük!Az Köteles vállalni a felelöséget a tetteiért. Az a csaj és srác aki meg kefél egyet és csinál egy gyereket és nem vállalja a cselekedetei következményeit és orvosokkal megöleti a saját gyerekét annak pedig nem szólunk. Sőt nagyon is rendben van.Nem köpjük le nem csinálunk semmit még meg is sajnáljuk szegény gyilkosokat. Sőt közös költségen kifizetjük a tbből.
Na itt s baj hogy egy ilyen szarból meglincselnétek szegény srácot de amikor ember ellen megy az ok. Igen és ha valaki ilyet csinsál kivernénk a fogát de amikor valaki beleköt a metrón a másikba és bemos neki egyet mindenki csak elfordul. Ez a társsdslom! Gratulàlok mindenkinek! Igaza volt az elöttem szòlònak.Ez akkor is csak egy kutya és nem szenvedett semilyen egészségkàrosodàst.Kedves kèrdezö ha felmerült benned a kérdés, skkor dobd ki a baràtod és légy boldog a kutyàddal#
Hagyjuk már ezt az álszent fos szöveget, hogy bezzeg az emberek, meg hogy az ember többet ér az állatnál. Ugyanúgy elmész a földön fekvő ember mellett, mint a népesség 90%-a. Aztán meg játszod az agyad idegenek előtt, hogy ez csak egy kutya.
Egyébként ha engem próbálna meg lepisálni egy idióta, a fogát kiverném, a kutya viszont nem tudja ezt kivitelezni. Az a kisp.csű, aki akkor érzi magát menőnek ha megaláz egy nála gyengébbet, az eleve nem normális. Aki szerint meg ez rendben van, az ugyanolyan idióta mint a kérdező pasikája meg a haverja.
"Ugyanúgy elmész a földön fekvő ember mellett, mint a népesség 90%-a" - és akkor mi van? Az ember a saját sorsának kovácsa, lehetőséged van tanulni, dolgozni, nem kötelező az utcán élni, minden cég munkaerőhiánnyal küzd, az építőiparból IS rengeteg munkás hiányzik. Elmehetne sok hajléktalan napszámba dolgozni (én elmentem egyetem mellett kukoricaföldre napszámba, szóval nem csak beszélek a levegőbe), de egyszerűbb kéregetni, meg az államon élősködni.
Rohadt sok adót befizetek, az állam oszt belőle rendesen segély, meg ilyen-olyan kedvezmények formájában az embereknek, nem tudom, miért kéne ezen felül még adnom.
Ellenben a szerencsétlen állat nem tehet a sorsáról, nem tud védekezni, és ugyanúgy ahogy a földön fekvő emberbe sem rúgok bele egyet, egy állatot is tisztelek annyira, hogy nem hugyozom le. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!