Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nálatok ez válóok lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok ez válóok lenne?

Figyelt kérdés
Barátom, pár haverjával buliztak, és lepisilték a foxi kutyámat(nkat) részegen. Tudom elég nevetségesen hangzik, de nagyot csalódtam a barátomba hogy ilyen szintre letud szűllyedni, és szerencsétlen kutyat lehugyozni.

2018. aug. 27. 10:13
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt még elolvasni is durva. Nem azért, mert akkora kutyaimádó lennék (egyébként szeretem a kutyákat), de ez milyen már? Jó móka? És aztán ki fürdette meg utána szerencsétlent? Te? Legközelebb már felgyújtják, arra fogva, hogy ja,bocs, kicsit többet ittunk.

Írod, hogy nevetségesen hangzik. Hát nagyon nem! Gondolkodj el rajta, milyen párt találtál... Undorító!

2018. aug. 27. 12:48
 22/39 anonim ***** válasza:
28%
Ha semmi más okom nem lenne rá, nem szakítanék.
2018. aug. 27. 13:17
 23/39 anonim ***** válasza:
94%
Ha valamelyik exem lepisilte volna a mára már megboldogult cicusomat, ott helyben dobtam volna ki üvöltözve az utcára az összes cuccát és rugdaltam volna kifele. Vagy dobtam volna ki az ablakon, a haverját meg utána. De akármelyik cicámról van szó, nem, hogy szakítás lett volna a vége, hanem amit tőle kaptam, mindennek az elégetése.
2018. aug. 27. 13:51
 24/39 A kérdező kommentje:
Elég vegyesek a valaszok és össze is vagyok zavarodva, en is gondolkoztam következő alkalommal akkor majd mit csinálnak?
2018. aug. 27. 13:57
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Soha többet nem állnék szóba egy olyan suttyóval, aki viccesnek találja azt, hogy lerészegedve lepisál egy állatot. Marhára nem hangzik nevetségesen, inkább rohadt felháborító.
2018. aug. 27. 14:08
 26/39 anonim válasza:
7%

Lehet megköveztek, de én ezt nem látom váló oknak. Ez csak egy kutya, és igen csak egy kutya. Sertéseket ezerszám ölik naponta , a baromfikat meg millió számra. Minden állat jófej és inteligensek föleg a sertések, csak ezek nem kerülnek annyira közel az emberhez pedig kutatások szerint intelugensebbek mint a kutyák. A kutyádban semmi lelki törés nem esett szerintem , mivel ezek egymást is oldalba pisilik udvarlás címén.

Van hogy az ember berugik, csinál hülyeségeket. Tanulni kell belőle ez a lényeg. Az hogy azon gondolkozol hogy mi lesz a következő, csak magadban ásod el a barátod és égeted fel magatok között a bizalmi viszonyt, ami ezzel megsérült, de ha ezzel sulykolod magad teljesen megszünteted a kapcsolatot vele magadban belül. Kérdés az hogy meg tudod-e ezt neki bocsájtani.

Szerintem nem megvert, vagy félrekúrt, vagy édesanyádat vagy valami közeli hozzátartozódat bántotta meg.

Ha az én kutyámat hugyoznák le jót röhögnék aztán másnap megfürdetném. Ennyi. És most elhordhattok mindenféle szar, bunkó, suttyó stb állatnak.

2018. aug. 27. 14:15
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a sertéseket leölik azért, hogy tudjunk sertéshúst enni.

Ám, ha a disznót részeg melósok lehugyoznák szerintem a böllér lenne az első, aki elvágná a torkukat.

Azért tegyél már differenciát a között, hogy levágnak egy haszonállatot a húsáért vagy pusztán heccből lehugyozzák.

2018. aug. 27. 14:20
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
"Ez csak egy kutya". Igen, a "berugik" után nem is olvastam tovább. Vannak olyan emberek, akik megrekedtek az evolúcióban. Már lemásztak a fáról, nem állatok, de nem is emberek. Kb 70-es IQ-val rendelkeznek. Azoknak vicces lepisálni egy kutyát vagy bármilyen más állatot. Mindenki eldöntheti, hogy milyen közegben akar élni és kikkel akar barátkozni, de egy bizonyos szint felett ez (szerencsére) sokaknak nem fér bele.
2018. aug. 27. 14:25
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen, válóok. Előfordul, hogy az ember részegen hülyeséget csinál, de van egy határ, amit nem lépünk át, nem követünk el bűncselekményt. Vagy ha mégis, akkor vállaljuk érte a felelősséget.

A csordaszellem nagy úr, de akkor sem szabad a határokat átlépni. A részeg haverokat, barátokat, de akár idegeneket is valakinek le kell állítani ilyenkor. Én biztos nem hagynám, hogy a szemem láttára bárki ilyet csináljon.

2018. aug. 27. 15:45
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

1. aki seggrészegre issza magát az kiábrándító és hányinger látvány - tudja már, hol a határ,nem hülyegyerek

2. és ha így viselkedik, nos én kidobnám.

2018. aug. 27. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!