Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ez nagyon kínos? Ő szakított lassan fél éve.
2,5 éves kapcsolat után azt mondta, hogy ő "kimerült", ezért szakított velem. Természetesen utólag én is rájöttem, hogy nem voltam boldog a kapcsolatunkban, akármennyire is szerettem volna helyrehozni. Nem váltunk el haraggal, bár azóta (fél éve) nem beszéltünk. Ez elsősorban az én döntésem volt, de ő sem keresett. Amikor közölte a szándékát megpróbáltam meggyőzni, viszont egy nappal utána még találkoztunk és teljesen nyugodt tudtam lenni. Természetesen a szakítás megviselt, de nem hagytam el magam, sőt talán most tartom életem legjobb formáját, újra visszataláltam önmagamhoz, és mindezt a környezetem is igazolja. Tehát amit szeretnék mindezzel mondani az az, hogy ha az exem esetleg tud rólam azt láthatja, érezheti, hogy függetlenül attól hogy ő döntött így, én pozitív (át)változáson mentem keresztül, és nem törtem össze.
NA DE... Pár nappal ezelőtt böngésztem a Youtubeon ahol belebotlottam a közös lejátszási listánkba. Meg is akartam volna nézni, csak hogy a feliratozás gombra kattintottam... Tudom hogy kapott róla értesítést, és most eléggé kínosan érzem magam. Így azt érzem mintha miután ő szakított,
Szóval miután ő szakított, és nem keresett (persze talán jobb ez így) most én adtam neki figyelmet... Mit gondoltok, ne agyaljak ezen ennyit?
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!