Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam mert beleszerettem valaki másba?
Sajnos 2 éves kapcsolatomnak vége szakadt. Igazából mondhatom az én hibámnak, mert az is. Én döntöttem így és vetettem ennek végett.
A helyzet, hogy az elmúlt hónapba gyakorta a párom rendszerint minden nap elzavart, elhajtott. Reggelre amit nehezen megbánt, estére újból.
Talán a sok utazása is ami most volt,meg az az időszakja amikor rendszerint azt mondta sok vagyok és ne lógjak rajta mikor semmi dolga nincs.
Nyilván nem vagyok hibátlan, én sem, de nem bírom elviselni hogy minden nap alja nőnek nevez (jó kis q betűs szó)...
Az én hibámnak érzem hogy vége lett, mert beleszerettem másba, akit mindössze 5-6 alkalommal láttam de nekem mégis többet jelent mint bármi a világon mert nyugalmat találtam benne. Nem akarom a párom megcsalni, ezért is zártam le bele.
2 napja megy a fesztivál, mindennek lehord, szószerint,a halálom kívánja, ezzel is csak üldözött, de amikor megláttam sírni, amit még sosem láttam egyszerűen hezitálni kezdtem.
Sajnálat vagy szerelem vagy nem tudom de mérhetetlen fájdalmat érzek iránta, annyira bezavart most azt érzem szeretem és itt sirok.
Fogalmam sincs mit tegyek?
21/L
Szakíts.
A szeretetéből adódóan fáj neki ez. Ezt támadással, avagy qvázással oldja meg dühként megélve, és kín teli sírással sajnálatként megélve.
Mikor látod az embert, akit imádtál, szenvedéstől törni, ami a feléd irányuló érzelmeiből fakadnak, újra mély lehet az érzelmed, mert egy valódi, és nagyon mély oldalát láthatjuk, s e érzelem, mivel szenvedni látjuk akit szeretünk..., fájdalmas.
De emiatt semmi sem semmis. Ha nem lehet vele megbeszélni e élmények után sem, ha ezt nem képes így látni, értelmetlen is bajlódni tovább.
Szakítás pedig nem te hibád volt, hanem mindkettőtöké. Ti hagytátok eddig fajulni magatok, és a kapcsolatotokat. Lényegileg mindketten ugyanolyan hibásak vagytok.
Az, hogy te így reagáltál, és volt rá inger a környezetedben, lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!