Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehet ebből még valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés

Fél évig voltunk egyutt a parommal es tegnap mondtam ki azt hogy itt befejeztem.

Drogfuggo. Nem rendes fuvet sziv hanem ezt az ugynevezett herbalt.

Mindent megprobaltam es megtettem hogy letegye de ket hetnel tovabb nem birta, mindig hozzanyult barmien problema merult fel. A dolgok odaig fajultak hogy otthonrol eladott nagyon sok mindent es a szulei kitették a lakasbol. Ide koltozott hozzam videkre pestrol de itt sem javult a helyzet csak romlott. Már már annyira fuggo lett hogy reggel azzal kezdte a napot es anelkul nem tudott elaludni. Ha pedig nem volt ra penze agressziv volt es nem lehett hozzaszolni. A szulei adtak meg egy eselyt neki es visszakoltoztunk pestre. Azt mondta elmegy elvonora de nem tette. Biztunk benne hogy el a masodik esellyel de megsem. Sikerult munkat talalnunk, elhelyezkedtunk de ekkor sem valtozott semmi. Probalta a szulei elott titkolni hogy fuvezik de nem sikerult. Elmondtam az anyjanak hogy en mar ezt nem tudom tovabb csinalni nekem haza kell mennem.

Mire hazaertem ez az uzenet fogadott messengeren: " Itt hagytal, gondolom ennyi volt. Anyuek elott megint nem tudtad tartani a szadat soha tobbet nem akarok rolad semmit tudni" es letiltott.

Nagyon szeretem es hianyzik mindezek ellenere is. Azt hittem ha hazajovok minden mas lesz es majd eszbe kap de tevedtem.

Szerintetek fog még keresni vagy itt ennyi volt?

2018. aug. 11. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Istenem, de buta vagy!
2018. aug. 11. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkabb imadkozz, hogy soha tobbet ne hallj rola.
2018. aug. 11. 14:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen egyebkent meg sajat magamat sem ertem hogy ezek utan hogy szerethetem de nem tehetek rola igy erzem.
2018. aug. 11. 15:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze hogy szereted. De van hogy ez nem elég, mint ebben az esetben is láthatod.

Jól döntöttél a magad érdekében ki tudja hova fajult volna ez még.

Ha valaki függő annak segítségre van szüksége. Nem bántásra. Ez teljesen igaz de ha ő maga nem képes megtenni az első lépést a változás érdekében (lásd elvonó) akkor nem lehet vele mit kezdeni. Te sem tudsz, neki kell akarnia a változást.

Neked pedig azt tanácsolom légy erős és majd meglatod minden helyre jön.

24N

2018. aug. 11. 15:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat!
2018. aug. 12. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!