Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk párommal,1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk párommal,1 dolgot szeretnék vissza kapni tőle. Elkérem vagy inkább hagyjam a csudába?

Figyelt kérdés

Nemrég szakítottunk, csúnya vége lett, nem békés. Gyakorlatilag végig hazudta az egész kapcsolatot és kis híján meg is csalt. Volt nála pár cuccom, kapott is tőlem sok ajándékot. Mindössze 2 ruhadarabomat kértem vissza és a telefont amit tőlem kapott. Előzőleg mondta, hogy a telefont amúgyis vissza akarja adni. Semmi más nem kell, pedig komoly ékszerek vannak nála és sok műszaki cikk. Mondtam neki semmi más csak ezek kellenek. Valahogy a telefon mégis zavar, hogy nála maradt. Vissza kérjem? Vagy hagyjam a francba?

33F

2018. aug. 2. 19:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én is inkább arra hajlok, hogy talán hagyni kellene.. Még friss a dolog, talán tényleg csak "bosszúból" gondolok ilyesmire.
2018. aug. 2. 20:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Figyu, kölcsönbe adtad neki vagy ajándékba? Ha kölcsön, kérd vissza. Ha ajándék, akkor nincs annál szánalmasabb, mint visszakérni.
2018. aug. 2. 20:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha amúgy is vissza akarta adni, akkor majd visszaadja, most hagyd.
2018. aug. 2. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Ajándékot nem kérünk vissza. Ezzel nem őt aláznád meg, hanem magadat..

Engedd el és máskor megfontoltabban ajándékozz.

2018. aug. 3. 00:37
 15/15 anonim ***** válasza:
AJÁNDÉKOT SOHA SEMMILYEN ESETBEN NEM KÉRÜNK VISSZA!
2018. aug. 3. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!