Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk párommal,1 dolgot szeretnék vissza kapni tőle. Elkérem vagy inkább hagyjam a csudába?
Nemrég szakítottunk, csúnya vége lett, nem békés. Gyakorlatilag végig hazudta az egész kapcsolatot és kis híján meg is csalt. Volt nála pár cuccom, kapott is tőlem sok ajándékot. Mindössze 2 ruhadarabomat kértem vissza és a telefont amit tőlem kapott. Előzőleg mondta, hogy a telefont amúgyis vissza akarja adni. Semmi más nem kell, pedig komoly ékszerek vannak nála és sok műszaki cikk. Mondtam neki semmi más csak ezek kellenek. Valahogy a telefon mégis zavar, hogy nála maradt. Vissza kérjem? Vagy hagyjam a francba?
33F
Sosem értettem némely nőket, hogy szakítás előtt miért nem teszik le a kapott holmik azonnal, kérés nélkül. A másik fél vagy elteszi, vagy .....
Ha ennyi gerince nincs, hogy magától letegye, szerinted vissza fogja adni?
Te neveden van a sim is? Szakitás után is fizeted a telszámlát?
Azt azért nem. Viszont, soha nem kértem vissza ajándékot, amit önszántamból adtam.
A volt férjem kérte válás után, hogy fizessem ki 8 évvel ezelőtt az ajándékba előtte 1 évvel szülinapomra 10 ezer ft-ért nekem vett telefont. Szerintem is szánalmas.
Ha előfizetéses a sim kártya, akkor maximum azt tartanám fairnek, hogy a sim kártyát kérjed vissza, viszont ha kártyás, akkor semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!