Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Barátnőmnek hogy mondjam meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek hogy mondjam meg, hogy dobni akarom? Jó szövegek?

Figyelt kérdés
Két hónapja vagyunk még csak együtt, de nem igazán szeretem, kűlsőre vonzó de ő sokat akar találkozni meg ide oda akar menni, ír csomót szóval engem ez idegesít, szex jó vele, de azért nem viselem el. Egyik barátnőjével feküdtem össze múlthéten, szóval kis nyomás is van rajtam. Illetve van egy idősebb nő aki bejön most...Rájöttem nem való még nekem ez a szerelmesesdi.
2018. aug. 1. 16:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Attól még nem leszel szemét, ha azt mondod, hogy neked ez nem megy, nem szeretnél vele járni a továbbiakban. Nem kell elmondani a barátnőjét vagy hogy más nő tetszik, de azért annyi becsület lehet benned, hogy elismered neki, nem akarsz vele együtt lenni. Fél-őszintén. Az, hogy az érzelmeid nem alakultak ki, az nem a te hibád, és ettől nem leszel szemét, senki sem fogja hozzád vágni. Pár nap, és mindenki elfelejti, ő is hamarabb túl tudja magát tenni egy 2 hónapos kapcsolat-féleségen, mintha most még évekig húzod az idejét.
2018. aug. 1. 17:39
 22/29 A kérdező kommentje:
Azt amúgysem mondanám el neki, hogy összefeküdtem barátnőjével mert annyora nem akarom tőnkretenni...Az a baj nagyon szeret a csaj amúgyis, én meg mint mondtam rájöttem nem akarom kidobni mert jó vele a szex. Az meg hogy felelősség nem nagyon izgat, eddig sem kellett annak lennem nem is érdekel.
2018. aug. 1. 17:41
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező a jövő nemzedéke egyik tagja.És ezeknek van szavazati joga.Felelősség nem kell szerinte.Csoda-e ha itt tartunk?
2018. aug. 1. 18:11
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Hallod...ritka nagy görény vagy! Szexre jó szegény. Arra megtartanád mi? Nem lenne egyszerűbb ha elmondanád neki, hogy nem szereted? Aztán d*ghatnál azzal akivel akarsz. Jellemtelen.
2018. aug. 1. 18:14
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Sosem voltam az erószak híve, de neked kijárna egy istenes nagy csicskalángos. Remélem mihamarabb kiderül, milyen kis faxtarisznya vagy és a lány egy férfiismerőse pótolja majd ezt az elmaradást.
2018. aug. 1. 18:16
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Bírom, amikor azt mondod: aztán majd én leszek a szemét. Kis barátom, te már most is szemét vagy. Egy rakás szemét. Hogy ez ki lesz-e mondva, lényegtelen.Remélem, hogy kamu a kérdésed, mert ha nem, Isten óvjon bennünket az ilyen barmoktól az élet minden területén.
2018. aug. 1. 18:43
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Én se vagyok sokkal idősebb, 2 évvel, ha több nálad, de felelősséged az bizony van minden kapcsolatban, akkor is, ha ezt lerázod magadról. Nem akarod "annyira" tönkretenni - mennyire akarod?! Ártott neked ez a lány valamit, bármit azonkívül, hogy bosszantó? Az embernek a legértékesebb dolog az életben az ideje és nagyon aljas dolog ezt elvenni tőle, pláne ilyen fiatalon. (Nem kívánom, hogy egyszer ezzel szembesülj.) De nem gondolom, hogy teljesen hidegen hagyna, nem véletlenül született meg ez a kérdés róla. Jogos a felvetés, hogy összefeküdhetnél mással is, miért nem teszed? Tudod miért olyan jó vele a szex? Mert szerelmes beléd! Amit te nem becsülsz meg, nem tudsz viszonozni, mégsem tudod elengedni, inkább csak tisztességtelenül kihasználod. Ez az embertelenség elég komoly személyiségi gondokra utal.
2018. aug. 1. 19:32
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kis laza vagy.

Gyíkok ilyenek nem a férfiak.

2018. aug. 1. 21:11
 29/29 anonim ***** válasza:
82%
Na, pont az ilyen f*zfejeket szeretném kiirtani ebből a világból.
2018. aug. 1. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!