Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Barátnőmnek hogy mondjam meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek hogy mondjam meg, hogy dobni akarom? Jó szövegek?

Figyelt kérdés
Két hónapja vagyunk még csak együtt, de nem igazán szeretem, kűlsőre vonzó de ő sokat akar találkozni meg ide oda akar menni, ír csomót szóval engem ez idegesít, szex jó vele, de azért nem viselem el. Egyik barátnőjével feküdtem össze múlthéten, szóval kis nyomás is van rajtam. Illetve van egy idősebb nő aki bejön most...Rájöttem nem való még nekem ez a szerelmesesdi.
2018. aug. 1. 16:34
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Hát kösz a támadó kommenteket :D Amúgy nem mondom el, hogy barátnőjével összefekúdtem, tehát az elég offos.
2018. aug. 1. 16:47
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja, esetleg még "a farkam lankadtan is egyenesebb, mint a gerincem" is egy jó szöveg, mindenképp vedd bele.
2018. aug. 1. 16:48
 13/29 A kérdező kommentje:
Amúgy kb rá is jöttem, hogy még húzom, annyi hogy dumázok vele majd hogy vegyen vissza kicsit :D Kösz a hasznos válaszokat am.
2018. aug. 1. 16:55
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Minel hamarabb dobd ki, hadd szabaduljon meg toled.
2018. aug. 1. 16:58
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne csináld ezt.

A barátnőmet egy ilyen férfi tett tönkre, mint te vagy. És éppen azzal, hogy hetekig/hónapokig nem mondta meg neki kerek perec, hogy figyelj nem kellesz, nem szeretlek nem akarok tőled semmit csak szexelni van kedvem. Éreztette ő azért ezt, csak a barátnőm nem akarta észrevenni ameddig a szemébe nem mondta. Rengeteget szenvedett a barátnőm, ne legyél te is ilyen szemét...

2018. aug. 1. 16:58
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Remek troll kérdés. A hozzáállásod elég szégyen egy 19 éveshez képest. A szex az megy, az őszinteség tabu. Hogy lehet ennyire alulmaradni a jellem fejlődésben?
2018. aug. 1. 17:01
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Remélem a barátnőd barátnőjébe több lelkiismeret szorult, mint beléd.
2018. aug. 1. 17:03
 18/29 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem az őszinteség a tabu, csak rájöttem igazából nem akarom hallgatni majd hogy mekkora szemét vagyok :D Tőle sem meg mástól sem. Az meg hogy szégyen vagyok nem izgat, semmit nem tudsz rólam.
2018. aug. 1. 17:04
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vagy a szemét, ha nem mondod meg neki, hogy figyelj én nem szeretlek úgy, ez az egesz nem fog menni.
2018. aug. 1. 17:06
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondtam, hogy te vagy szégyen, hanem a hozzáállásod. Nincs kedved hallgatni, hogy szemét vagy? Nem sokkal egyszerűbb volna akkor, ha simán nem viselkednél úgy akkor? Talán? Bármikor becsúszhat egy meggondolatlan este, lehet nem kedveled annyira a lányt, de nem is az a baj, hanem, hogy semmi felelősségérzeted. Azt írod, nem akarod, hogy kikészüljön (gondolom, az is "idegesítene"), akkor meg? Illene egy kicsit felnőttként viselkedni, mert ennél sokkal nagyobb problémáid lesznek majd csak az életben. Hidd el, amit okozol, a nem törődömséged miatt egyszer visszaszáll. Vállald fel, hogy hibáztál, inkább minthogy egy ilyen gusztustalan helyzetben maradj.
2018. aug. 1. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!