Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytátok a korábban közösen bérelt albérletet szakítás után?
Szakítottunk barátnőmmel, aki sajnos hűtlen volt hozzám. Még most is szeretem, de már csak emberként. Na de most nem ez a lényeg :)
Van egy közös albérletünk, aminek a szerződése lejáróban van. Ő már biztosan elköltözik az új pasijához, akivel megcsalt.
Nekem lehetőségem van maradni az albérletben, amit kb. fél áron kapok meg a mai budapesti albérlet árak mellett. Jelenleg úgy érzem a lakásban magam, mint egy halott szerelem mauzóleumában, mert vannak még ott bőven cuccai.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Maradnátok az albérletben, ha az kb. 60.000 Forinttal olcsóbb, mint egy hasonló lakás máshol? Vagy az emlékek kísérteni fognak?
Voltak azért bőven szép emlékeink ehhez a lakáshoz kötődően, itt ismerkedtünk meg, és én költöztem ide utólag az ismerkedés után. Ez kb. 4 évig tartott.
Köszi :)
En is maradnek. Kicsit rendezd at, vegyel par uj targyat.
Az agyadbol ugysem torolheted ki.
Te most egy hutlen baratno miatt akarsz evi 720 ezret kidobni?
Rs meg azt irjak itt egyesek, hogy a nok erzelemvezerelten, a ferfiak racionalisan dontenek. Lol.
N
Ha saját lakásban élve éled át, azt se fogod eladni.
Inkább keress egy fiú lakótársat, akivel lehet bulizni, jól kijöttök, és nem vagy egyedül a lakásban. Nekem ez sokat segített.
Köszi mindenkinek az eddigi választ! :)
Időközben úgy döntöttem, hogy elköltözöm (ha tudtok szuper albit a belváros közelében, szóljatok!) :)
Maradtam... 60-ért béreltem az albit, mikor a környéken is már 100+ volt az ár.
Hülye lettem volna lelépni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!