Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a teendő? Nektek hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő? Nektek hogyan ment ez?

Figyelt kérdés

11 hónapja külön vagyok a páromtól ő tovább lépett új barátnője van

Én hibáztam a kapcsolatban vagyis mikor szétmentünk túl későn kerestem meg addigra már képbe jött a csaj. Akivel biztosan boldog

Viszont én azóta nagyon ki vagyok erőltetem magamba hogy menjek bulizni elmegyek el is vagyok, hazafele meg sírva jövök minden bulinak ez a vége. Persze ha egyedül vagyok. Nem tudok nyitni férfiak felé, nem érzek vonzódást aszexuális lettem teljesen. Mit tegyek? Erőltetem én hogy kikecmeregjek ebből de miért nem megy? Nem ez az első kapcsolatom de ennyire sose voltam ki. Soha. Tudom hogy nem adtam bele mindent a kapcsolatba most fáj hogy másnak van esélye én bizonyitani se tudtam nem kiváncsi rám. Amit megértek. De hogyan lehet ebből kijönni? Egyszerűen nem tudok tényleg mindent megteszek és elbőgöm magam mint egy nyomorék. Már drogon is gondolkoztam pedig nem olyan nő vagyok de nem tudom hogyan jöhetnék ki ebből.

23\N

2018. júl. 23. 23:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem több mint egy éve, és szintén hasonlóan vagyok. Az is baj, hogy sokszor eszembe jut mindaz a jó amit együtt éltünk át. Ráadásul ő volt először olyan, akit nagyon mélyen megszerettem...
2018. júl. 23. 23:48
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Előszöris ne hibáztasd magadat, mert nekem úgy jött le, hogy magadat ostromolod. Ha már eléred azt a szintet, hogy nem hibáztatod magadat az már fél siker. Utána pedig tanuld meg elengedni, mert neki már nem vagy fontos és akinek nem vagy fontos arra neked nincs szükséged. Fogd fel tanulópénznek, hogy a következő kapcsolatodba ilyen hibát ne kövess el. Egyébként ha összetartoztatok volna, akkor tök mindegy ki hibázik, megtudtátok volna oldani, de nem tartoztok össze. Ennyi. 23/N vagyok én is.
2018. júl. 24. 00:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez így igaz és ezeket én is mind tudom. Csak nem is tudom hogyan tovább végig kell néznem mindent dühös sem tudok lenni ez a legrosszabb. Ideig óráig düh és ideg aztán ja. Baromira szerettem én ő is engem de már nem is keresem és írok neki. Nagyon nehéz nekem is. Meg hogy én szakítottam anno és megbántam. Így kb azt érzem hogy nem is volt az igazi ha így alakult.
2018. júl. 24. 00:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ha nem keresitek egymást,akkor biztos nem is volt közös jövőtök.
2018. júl. 24. 01:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Ên keresném de minek? Kerestem de már válaszra sem méltat. Sajnos
2018. júl. 24. 01:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nehezen tudsz túllépni én a helyedben elgondolkoznék egy szakember segítségén. Nincs benne semmi ciki.
2018. júl. 24. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!