Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő? Nektek hogyan ment ez?
11 hónapja külön vagyok a páromtól ő tovább lépett új barátnője van
Én hibáztam a kapcsolatban vagyis mikor szétmentünk túl későn kerestem meg addigra már képbe jött a csaj. Akivel biztosan boldog
Viszont én azóta nagyon ki vagyok erőltetem magamba hogy menjek bulizni elmegyek el is vagyok, hazafele meg sírva jövök minden bulinak ez a vége. Persze ha egyedül vagyok. Nem tudok nyitni férfiak felé, nem érzek vonzódást aszexuális lettem teljesen. Mit tegyek? Erőltetem én hogy kikecmeregjek ebből de miért nem megy? Nem ez az első kapcsolatom de ennyire sose voltam ki. Soha. Tudom hogy nem adtam bele mindent a kapcsolatba most fáj hogy másnak van esélye én bizonyitani se tudtam nem kiváncsi rám. Amit megértek. De hogyan lehet ebből kijönni? Egyszerűen nem tudok tényleg mindent megteszek és elbőgöm magam mint egy nyomorék. Már drogon is gondolkoztam pedig nem olyan nő vagyok de nem tudom hogyan jöhetnék ki ebből.
23\N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!